Ευχαριστίες στην ΠΕ Καστοριάς των φοιτητών του 47ου Διεθνούς Προγράμματος Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού - OlaDeka

Ευχαριστίες στην ΠΕ Καστοριάς των φοιτητών του 47ου Διεθνούς Προγράμματος Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού

Θέμα: Επίσκεψη στην Καστοριά των αλλοδαπών φοιτητών και επιστημόνων που συμμετέχουν στο 47ο Διεθνές Πρόγραμμα Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού (Θεσσαλονίκη, 28 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2019).

Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχα,

εκ μέρους των αλλοδαπών φοιτητών και επιστημόνων θα ήθελα να σας εκφράσω θερμές ευχαριστίες για τη συμπαράστασή σας και το ενδιαφέρον σας να πετύχει από κάθε άποψη η επίσκεψη των ξένων φοιτητών στην πόλη της Καστοριάς το Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019.

Σημαντική υπήρξε, επίσης, για τους ξένους φοιτητές η παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου, κυρίου Πασχάλη Βάσσου, στο δείπνο που μας προσφέρατε στις 10 Αυγούστου

  2018.

Οι εν λόγω φοιτητές και επιστήμoνες παρακολουθούν το καταξιωμένο διεθνώς 47ο Διεθνές Πρόγραμμα Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού που διεξάγεται, όπως πάντα, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες στο φετινό Πρόγραμμα προέρχονταν από 22 χώρες του κόσμου. Στόχος του Διεθνούς Προγράμματος είναι οι ξένοι φοιτητές να εμβαθύνουν στη γνώση της ελληνικής γλώσσας και να γνωρίσουν τόσο τον σύγχρονο όσο και όψεις του παλαιότερου ελληνικού πολιτισμού.

Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχα,

με την απόφασή σας να υποστηρίξετε τη φιλοξενία των ξένων φοιτητών στην πόλη της Καστοριάς, καταστήσατε δυνατή την πραγματοποίηση της διήμερης επίσκεψής μας στις 10 και 11 Αυγούστου 2019 στη Δυτική Μακεδονία (Σιάτιστα, Καστοριά, Πρέσπες, Πισοδέρι, Έδεσσα).

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Κωνσταντίνος Α. Δημάδης (Διευθυντής του Διεθνούς Προγράμματος)

Freie Universität Berlin

Institut für Griechische und Lateinische Philologie Habelschwerdter Allee 45

D-14195 Berlin

Προς

τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, κύριο Σωτήριο Αδαμόπουλο, Καστοριά [email protected]

FB Philosophie und Geisteswissenschaften

Prof. Dr. Dr. h.c. Konstantinos A. Dimadis

Telefon +49 30 8592407 (Privat)

Fax +49 30 31999916 (Privat)

E-Mail [email protected] http://www.geisteswissenschaften.fu- berlin.de/we02/institut/mitarbeiter/Weitere_Prof/dimadisk/index.html

Θεσσαλονίκη, 12.08.2019

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria