Ολυμπία Τελιγιορίδου: 18 Ιουνίου 2019 ανοίγει το ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού με 24ωρη κλειστή νοσηλεία

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ολυμπία Τελιγιορίδου: 18 Ιουνίου 2019 ανοίγει το ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού με 24ωρη κλειστή νοσηλεία

Κατόπιν ευρείας σύσκεψης της επιτροπής που ορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας, με πρωτοβουλία του Υπουργού κ. Ανδρέα Ξανθού και με επικεφαλής τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Γιώργο Κύρκο, για το άνοιγμα 13 δημόσιων κέντρων αποκατάστασης, ορίστηκε τριμελής επιτροπή για το ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού με επικεφαλής τον διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Βασίλη Αντωνιάδη.

Η τριμελής επιτροπή μετά από άοκνες και πολύμηνες προσπάθειες και παρεμβάσεις αποφάσισε την 24ωρη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού από την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίθηκε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στο δίκαιο αίτημά μας με αποτέλεσμα αυτή τη θετική εξέλιξη καθώς το ΚΕΦΙΑΠ Α.Ο. είναι στα 13 δημόσια κέντρα αποκατάστασης, από τα 32 πανελλαδικά, που θα λειτουργήσουν άμεσα.

Θερμές ευχαριστίες τόσο στον διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς όσο και στην τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου αλλά και σε όλους όσους στήριξαν και βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια