Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς επισκέφτηκε ο Pavlo Simtikidis - Επιστρέφει στην Καστοριά για τη 2η του συναυλία - OlaDeka

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς επισκέφτηκε ο Pavlo Simtikidis – Επιστρέφει στην Καστοριά για τη 2η του συναυλία

Τον Αντιπεριφερειαρχή Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο, επισκέφτηκε σήμερα 25 Ιουνίου 2019, ο Παύλο Σιμτικίδης, ή  Pavlo, ο Καστοριανός καλλιτέχνης, που είναι καταξιωμένος στο εξωτερικό και γνωστός για την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για την Καστοριά, μιας και την προβάλλει με διάφορες δράσεις του (Pavlo – Live in Kastoria). Ο Pavlo βρίσκεται στην πόλη μας για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη του συναυλία  του.

Κατά  την διάρκεια της συνάντησης, όπου παρών ήταν και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Πασχάλης Βάσσος και ο Πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Παναγιώτης Κώττας, συζητήθηκαν διάφορες λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία της συναυλίας του, η οποία θα υλοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, την Κυριακή 27 Ιουλίου 2019, στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας και θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Pavlo εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή στην πατρίδα του, ενώ υποσχέθηκε μια συναυλία με πολλές εκπλήξεις για τους θεατές!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria