Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς επισκέφτηκε ο Pavlo Simtikidis – Επιστρέφει στην Καστοριά για τη 2η του συναυλία

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς επισκέφτηκε ο Pavlo Simtikidis – Επιστρέφει στην Καστοριά για τη 2η του συναυλία

Τον Αντιπεριφερειαρχή Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο, επισκέφτηκε σήμερα 25 Ιουνίου 2019, ο Παύλο Σιμτικίδης, ή  Pavlo, ο Καστοριανός καλλιτέχνης, που είναι καταξιωμένος στο εξωτερικό και γνωστός για την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για την Καστοριά, μιας και την προβάλλει με διάφορες δράσεις του (Pavlo – Live in Kastoria). Ο Pavlo βρίσκεται στην πόλη μας για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη του συναυλία  του.

Κατά  την διάρκεια της συνάντησης, όπου παρών ήταν και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Πασχάλης Βάσσος και ο Πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Παναγιώτης Κώττας, συζητήθηκαν διάφορες λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία της συναυλίας του, η οποία θα υλοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, την Κυριακή 27 Ιουλίου 2019, στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας και θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Pavlo εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή στην πατρίδα του, ενώ υποσχέθηκε μια συναυλία με πολλές εκπλήξεις για τους θεατές!

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια