Σ. ΜΠΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΑΠ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

baltagiannis
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Σ. ΜΠΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΑΠ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που ένα χρόνιο αίτημα της περιοχής μας σχετικά με την επαναλειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ Αργους Ορεστικού σήμερα υλοποιείται.

kefiap-enarxi

Μετά τις ενέργειες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι σημαντικό να τονίσουμε τα οφέλη για τους πολίτες της περιοχής μας από την μετανοσοκομειακή φροντίδα που θα παρέχει το ΚΕΦΙΑΠ.

kefiap

kefiap1

Δυστυχώς η πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είχαν στόχο το κλείσιμο όλων των δημοσίων δομών που παρείχαν δωρεάν υπηρεσίες υγείας. Φυσικά το αποτέλεσμα ήταν η στοχευμένη στήριξη των ιδιωτικών κέντρων αποκατάστασης με το πρόσχημα ότι το κράτος αδυνατεί να στηρίξει ανάλογες δομές.

kefiap2

kefiap3

Ο οικογενειακός προυπολογισμός των συμπολιτών μας δεν θα επιβαρύνεται πλέον, η αποκατάσταση, η αποθεραπεία και η φροντίδα των χρόνια πασχόντων θα πραγματοποιείται στην περιοχή μας από δημόσια δομή.

kefiap4

Αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι η λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ με την πρόσληψη 15 ατόμων επιστημονικού προσωπικού και ακόμη 9 λοιπού επικουρικού προσωπικού μέσω του ειδικού προγράμματος απασχόλησης του ΟΑΕΔ για 5.500 πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, θα συμβάλλει στο σημαντικότατο πρόβλημα της ανεργίας που τόσο ταλανίζει την περιοχή μας.

 

Μπαλταγιάννης Στέφανος

balta_horizontal_banner

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια