Εκπληκτικό βίντεο - TRIMORE Multisports TOUR 2019 στην Καστοριά - OlaDeka

Εκπληκτικό βίντεο – TRIMORE Multisports TOUR 2019 στην Καστοριά

Το 1ο Trimore Multisports ξεκίνησε δυναμικά στην Καστοριά, σε έναν από τους πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς για την Ελλάδα.

Με το Triathlon Races Half και Olympic Distance ξεκίνησε το TRIMORE Multisports TOUR 2019 στην Καστοριά!

Η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε με τους αθλητές του Olympic Distance στις 09:00 στον χώρο του πάρκινγκ έναντι του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας και περίπου στις 10:00 δόθηκε η εκκίνηση για τους αθλητές του Half Distance.

Το 1ο Trimore Multisports ξεκίνησε δυναμικά στην Καστοριά, σε έναν από τους πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς για την Ελλάδα.

Αθλητές και επισκέπτες έζησαν μια μοναδική εμπειρία, σε αθλητικό event σχεδιασμένο για όλους. Ένα μοναδικό τριήμερο αθλητικής και ψυχαγωγικής δράσης μέσα από δραστηριότητες σώματος και πνεύματος, έβαλε την Καστοριά στο επίκεντρο του Αθλητικού Τουρισμού και την TRIMORE στις καρδιές συμμετεχόντων και επισκεπτών.

Πέραν της μεγάλης επισκεψιμότητας για το τριήμερο, σημαντική ήταν και η προβολή του πόλης μας με συνεντεύξεις των αθλητών και πρωταγωνιστών, δημοσιεύσεις άρθρων και οπτικοακουστικού υλικού σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και στα Social Media.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο της πρώτης ημέρας του 1ου Trimore Multisports που μεταδόθηκε και από την ΕΡΤ1:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria