Αποστολή βοήθειας, από την Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς, προς το Δημοτικό Σχολείο του ακριτικού νησιού των Αρκιών - OlaDeka

Αποστολή βοήθειας, από την Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς, προς το Δημοτικό Σχολείο του ακριτικού νησιού των Αρκιών

Πριν από πέντε (5) περίπου μήνες, η Ένωσή μας ανέδειξε ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που έφτασε έως τη Βουλή των Ελλήνων, αναφορικά με προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Σχολείο του ακριτικού νησιού των Αρκιών.

Κατά τους τελευταίους μήνες, η Ένωσή μας ανέλαβε κάποιες ενέργειες ενίσχυσης του ανωτέρω σχολείου, απευθυνόμενοι, δίχως να δημοσιοποιήσουμε κάτι, στους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην Περιφερειακή μας Ενότητα και οι οποίοι κατ’ επανάληψιν έχουν αποδείξει το αίσθημα αλληλεγγύης τους και τις ειδικότερες ευαισθησίες τους σε θέματα της περιοχής και ανταποκρίθηκαν με χαρά.

Ως εκ τούτου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέδραμαν στην προσπάθειά μας και πιο συγκεκριμένα:

α. Τους τριάντα τέσσερεις (34) συναδέλφους μας, οι οποίοι γενναιόδωρα συμμετείχαν οικονομικά από το υστέρημά τους.

β. Την ΕΣΠΕΕ Καστοριάς και τον πρόεδρό της, Αλχία (ΤΠΖ) Χρήστο Μαρινέλη προσωπικά, ο οποίος δίχως καν να γνωρίζει τη συγκεκριμένη ενέργειά μας, έσπευσε, κυριολεκτικώς από την πρώτη μέρα, να βοηθήσει το σχολείο με αποστολή σχολικού υλικού, με αφορμή τα προβλήματα που αναδείξαμε.

Ωστόσο, η έκπληξή μας προήλθε από τις προσφορές δύο συμπολιτών μας, οι οποίοι, άγνωστο πως, πληροφορήθηκαν για την προσπάθειά μας και αφού επικοινώνησαν μαζί μας, προέβησαν σε δωρεές για τη στήριξη του ανωτέρω σχολείου.

Αν και μας ζητήθηκε να μη γνωστοποιήσουμε τις ενέργειές τους, θεωρούμε άδικο να αποκρύψουμε τέτοιες ευγενείς ενέργειες που δείχνουν αυξημένες ευαισθησίες για τη γενικότερη περιοχή μας, πέραν του νησιού τους. Ως εκ τούτου, ευχαριστούμε από καρδιάς τους κυρίους Στέλιο Λουλουδιά και Γιώργο Παλαπουγιούκ για τη συγκινητική συνδρομή τους, η οποία ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας. Όλοι μαζί μπορούμε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria