Πόντιοι Καστοριάς προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Πώς είναι δυνατό να είναι υποψήφιος με την ΝΔ ένας αρνητής της γενοκτονίας; (βίντεο)

Υποψήφιο ευρωβουλευτής της ΝΔ αμφισβητεί την γενοκτονία

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Πόντιοι Καστοριάς προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Πώς είναι δυνατό να είναι υποψήφιος με την ΝΔ ένας αρνητής της γενοκτονίας; (βίντεο)

Προς Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου:

Κύριε πρόεδρε με µεγάλη μας λύπη είδαμε το βίντεο του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Δημητρίου Καιρίδη και διαμαρτυρόμαστε εντόνως.
Η Νέα Δημοκρατία το 2014 µαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ψήφισε νόμο για την ποινικοποίηση της Άρνησης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Βάση του νόμου αυτού ο κύριος Καϊρίδης αρνείται την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού .
Πώς είναι δυνατό να συμμετέχει ένας αρνητής στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας αφού ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ.
Ο σύλλογος μας ζητά και παρακαλεί κύριε Πρόεδρε να μην είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματό σας, γιατί δεν είναι καλό για τους Ποντίους και για το κόμμα που το 1994 μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ψήφισε την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά και όπως προείπαμε και το 2014 την ποινική δίωξη της άρνησης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Με µεγάλη αγάπη στο πρόσωπο σας, πιστεύουμε ότι Θα εισακουστούμε.

Βιογραφικό από το nd.gr

bio

 

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια