Συλλήψεις 6 ατόμων κατά το τελευταίο 24ωρο στη Δυτική Μακεδονία - OlaDeka

Συλλήψεις 6 ατόμων κατά το τελευταίο 24ωρο στη Δυτική Μακεδονία

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις έξι (06) ατόμων, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.   

Αναλυτικότερα:

πρωινές ώρες της 08-03-2019 στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, με ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για  κλοπή, παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

μεσημβρινές ώρες της 07-03-2019 στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για νομοθεσία περί αλλοδαπών.

μεσημβρινές ώρες της 07-03-2019 σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης 1 μήνα και χρηματική ποινή 200 ευρώ, για παράβαση Κ.Ο.Κ.

απογευματινές ώρες της 07-03-2019 στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης 40 ημερών, για νομοθεσία περί αλλοδαπών.

μεσημβρινές ώρες της 07-03-2019 στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνης, με ποινή φυλάκισης 30 ημερών, για νομοθεσία περί αλλοδαπών.

πρωινές ώρες της 07-03-2019 στην Πτολεμαίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός, διότι παρέμενε παράτυπα στη χώρα. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria