Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς – Στο Final 4 οι Παίδες - OlaDeka

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς – Στο Final 4 οι Παίδες

Η Παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς 1η στον όμιλο και  απ’ ευθείας πρόκριση στο Final 4

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 95-56

Με μια μεγάλη νίκη η Παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, εξασφάλισε την 1η θέση στον όμιλο και ταυτόχρονα την απ’ ευθείας πρόκριση στο Final 4 του πρωταθλήματος, όπου μαζί με τους Διόσκουρους περιμένουν τους δύο αντιπάλους τους.

Η ομάδα μας ήταν καταιγιστική από την αρχή του παιχνιδιού κάνοντας ένα επιμέρους σκορ στο 1ο δεκάλεπτο 37-07 δείχνοντας, ότι δεν πρόκειται να χάσει αυτή τη νίκη, ούτε να πέσει θύμα έκπληξης και να χάσει την 1η θέση όπως θα ελπίζανε κάποιοι. Ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο, ευχαριστήθηκε όμορφο θέαμα και πανηγύρισε στο τέλος μαζί με τους παίκτες την πρόκριση.

Τώρα η ομάδα ανεβάζει τον πήχη και βάζει τον επόμενο στόχο που δεν είναι άλλος από την 1η θέση στο Final 4 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Μια διοργάνωση που θα γίνει στις 12 Μαΐου στην Κοζάνη.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας!!!

Δεκάλεπτα:37-07, 55-19, 77-38 και 95-56

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Καμπούρης 2, Μυτιληναίος 1, Μαρινέλης 21(1), Παπαδημητρίου 12(2), Κέδρος 2, Βασιλειάδης 9, Φάσσας 8, Καλαφατίδης 7, Παπαγιάννης 4, Πελαγίδης 8, Τέρπος 6 και Νέστορας 15(2).


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 86-65

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Καστοριάς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 86-65. Το παιχνίδι είχε αρκετό ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά εύστοχες και να δημιουργούν μεγάλο σκορ, με τους γηπεδούχους να αποκτούν το προβάδισμα από τα πρώτα κιόλας λεπτά το οποίο δεν το έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα και μπορεί η αρχική διαφορά των 6 πόντων να μειώθηκε, ωστόσο οι «γουναράδες» δεν κατάφεραν να φύγουν μπροστά στο σκορ .

Το β’ δεκάλεπτο ήταν αυτό που άνοιξε τη διαφορά στην πρώτη της τιμή, με τον Διαγόρα να είναι αρκετά εύστοχος από τα 6,75 και να φτάνει τη διαφορά στο +14 (52-38), με την οποία τερματίστηκε το α’ ημίχρονο. Στο γ’ δεκάλεπτο οι «γουναράδες» προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά και να μπουν ξανά στον αγώνα, όμως στο φινάλε οι παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα πάτησαν εκ νέου γκάζι και έχοντας πλήρη υπεροχή σε ριμπάουντ και ασίστ, έφτασαν στην νίκη.

Α.Σ.Διαγόρας Δρ. (Σκαραφίγκας): Κουκάς 11 (3), Νίκου 4, Νοέας 7, Μάρτζος 9 (1), Κόκκαλης 8 (1), Τσιώκος 2, Μοτσενίγος 19 (3), Παπαδολιάς, Κυρίλης 3 (1), Περσίδης 7, Μαχαίρας 16.

Α.Σ.Καστοριάς (Καραγιάννης): Αμπαράς 5, Πετρόπουλος 18 (2), Μελισσαράτος 10 (2), Χονδρογιάννης 4, Βλάχος, Απιδόπουλος 7, Χρυσόπουλος, Ράπτης 10, Τερσενίδης, Βαβάτσικος 4, Καραμανώλης 3 (1), Τζακόπουλος 4 (1).


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 48-55

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Κοζάνη, η ομάδα μας, παίζοντας πολύ καλή άμυνα κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη απέναντι σε μια σε μία πολύ καλή και γρήγορη ομάδα. Όλα τα κορίτσια έπαιξαν με πάθος και αποφασιστικότητα σε άμυνα και επίθεση.

Δεκάλεπτα:12-10, 10-14, 12-17 και 14-14.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Τσιαντά, Κρανιά,, Πολίσι, Καλλίνικου Μ., Τσιαχτσίρα, Θυμιοπούλου, Καλλίνικου Κ., Χατζηιορδανίδου, Αλεξίου, Σεβασλίδου, Βλάχου και Μάκρα

korasides-hercules_kozani-kastoria

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria