7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε – ΠΡΙΝ αγοράσετε έπιπλα - OlaDeka

7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε – ΠΡΙΝ αγοράσετε έπιπλα

Γράφει ο Θωμάς Κύρου*

Η αγορά επίπλων είναι σίγουρα κάτι που απασχολεί τους περισσότερους. Οι επιλογές πολλές. Τα υλικά, χρώματα και σχέδια επίσης πολλά.

Συχνά οι καταναλωτές μας ρωτάνε πως να μετατρέψουν την αγορά των επίπλων τους σε μια εμπειρία εύκολη, χωρίς ταλαιπωρία και όσο πιο απολαυστική γίνεται.

Μας έχουν πει ότι μερικές φορές αισθάνονται σύγχυση και αισθάνονται σαν να μην έχουν αρκετό χρόνο ώστε να πάρουν τη σωστή απόφαση και έτσι καταλήγουν να μην αγοράζουν τίποτα ή αυτό που αγοράζουν τελικά να μην τους καλύπτει.

Παρακάτω θα βρείτε 7 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε καλύτερες αποφάσεις όσον αφορά την αγορά επίπλων.

1. Ζητήστε από τα μέλη της οικογένειάς σας (συμπεριλαμβανομένων όλων των παιδιών), τους στενούς φίλους που περνούν πολύ χρόνο μαζί σας για τη συμβολή τους σχετικά με τη λειτουργικότητα του συγκεκριμένου χώρου που χρειάζεται να επιπλωθεί πριν βγείτε στην αγορά.

2. Φωτογραφήστε όλα τα έπιπλα που έχετε ήδη στην κατοχή σας και πρόκειται να κρατήσετε. Επίσης, τραβήξτε φωτογραφίες από κάθε τοίχο, έτσι ώστε να έχετε μια σαφή εικόνα για το που βρίσκονται οι πόρτες, τα παράθυρα καθώς και άλλα ανοίγματα. Προσπαθήστε να πάρετε δείγματα μαζί σας από τα χρώματα και τα υλικά που κυριαρχούν στο χώρο για να τα ταιριάξετε με την νέα σας αγορά.

3. Μετρήστε κάθε τοίχο του δωματίου. Μετρήστε όλα τα αντικείμενα που θα παραμείνουν στο χώρο όπως το τζάκι, το χαλί, ένα έργο τέχνης, την τηλεόραση κτλ. Σημειώστε επίσης που βρίσκονται οι διακόπτες και οι πρίζες.  Εάν δεν γνωρίζετε πως να το κάνετε, η εταιρεία μας έχει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας βοηθήσει.

4. Να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις. Υπάρχουν πάντα νέες ιδέες και νέα προϊόντα που μπορεί να είναι τέλεια για σας και να μην τα γνωρίζετε. Μην  ”κλειδώνετε” τον εαυτό σας μέσα γιατί μπορεί να ”κλειδώσετε” καταπληκτικές ιδέες έξω!

5. Ετοιμαστείτε να περάσετε ευχάριστα! Φορέστε άνετα παπούτσια, άνετα ρούχα και την καλή σας διάθεση.

6. Αφήστε τον σύμβουλο πωλήσεων να σας βοηθήσει. Είναι ειδικοί του προϊόντος και, πολλές φορές, εξαιρετικοί στο να λύνουν προβλήματα χώρου. Είναι εκεί για να σας βοηθήσουν – εντός των παραμέτρων που έχετε θέσει – βρείτε τα τέλεια κομμάτια για να κάνετε το χώρο σας να ζωντανέψει μαζί με την προσωπικότητά σας.

7. Καλέστε φίλους για να γιορτάσετε τα πρόσφατα αποκτηθέντα έπιπλα (ειδικά εάν είναι έπιπλα σαλονιού και κουζίνας), και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την αίσθηση που πηγαίνει μαζί με τη γνώση ότι έχετε δημιουργήσει ένα άνετο, ζεστό και φιλόξενο σπίτι για την οικογένεια και τους φίλους σας που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Αυτές ήταν 7 σύντομες συμβουλές που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και αλλάξτε την εμπειρία αυτή ώστε να διασκεδάσετε αλλά και να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Πρόσφατα φτιάξαμε ένα χρήσιμο Οδηγό Αγοράς επίπλων, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Περιλαμβάνει εκτός από τις παραπάνω 7 συμβουλές, και τα εξής:

-Πώς θα κερδίσετε χρόνο από τις αγορές σας

-Δυο πράγματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για πραγματικά έξυπνες αγορές (που ελάχιστοι τα κάνουν)

-Πόσα χρήματα θα πρέπει να επενδύσετε στην αγορά επίπλων

Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τον Οδηγό μας εδώ (pdf)” 

Επειδή τα έπιπλα είναι το βασικό συστατικό που κάνουν ένα σπίτι – το δικό σας σπίτι, μια πραγματική έκφραση του στυλ σας και της προσωπικότητας σας, έχουμε βάλει στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των ανθρώπων που μας  εμπιστεύονται.

Θωμάς Κύρου*

*Ο Θωμάς Κύρου είναι Υπεύθυνος του καταστήματος “Έπιπλο ΚΥΡΟΥ” στην Καστοριά. Το κατάστημα βρίσκεται στο 4 χλμ. Καστοριάς – Βιτσίου (περιοχή ΧΛΟΗ). Τηλ. επικοινωνίας 24670 27860, web-site: kyrou.net

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria