Βασιλόπιτες και δράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς - OlaDeka

Βασιλόπιτες και δράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς

Στο Γενικό Συμβούλιο  και στη κοπή της πρωτοχρονιάτικής βασιλόπιτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που πραγματοποιήθηκε την 16 και 17 Ιανουαρίου 2019 παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι του σωματείου μας ο Πρόεδρος κ. Σπυρίδης Ιωάννης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Τοτονίδης  Μηνάς.

Οι εκπρόσωποί μας είχαν την δυνατότητα να καταθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας που υπηρετούν στη Καστοριά τα οποία βεβαίως θα τεθούν και υπ ‘ όψιν του Διευθυντή της Δ.Α Καστοριάς το προσεχές διάστημα προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις προς όφελος του προσωπικού.

2

Με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα οι εκπρόσωποι μας  είχαν την  ευκαιρία  να συναντηθούν με τον Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Δ.Α Καστοριάς καθώς και τις διαδικασίες που αφορούν την ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

3

Ιδιαίτερο μάλιστα ενδιαφέρον παρουσίασε και η κατ ιδίαν συνάντηση των εκπροσώπων μας με τον νέο Πρόεδρο του ΤΕΑΠΑΣΑ , Ταξίαρχο Ελευθέριο Γκαρίλα με τον οποίον συζητήθηκαν θέματα του ταμείου καθώς και θέματα που  αφορούν τα δάνεια και τα βοηθήματα ενώ ολιγόλεπτη ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν το ίδρυμα  «Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας» παραχωρήθηκε και από τον καθ ύλη αρμόδιο και εκπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ  κ. Λάμπρο Μητσικό.

 4

Σε ότι αφορά τα τρέχοντα ζητήματα το Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι σε θέση να ενημερώσει πλήρως τα μέλη του μετά την κατ ιδίαν συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με την διοίκηση τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο  τα επόμενα εικοσιτετράωρα.          

                                                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                              Ο                                                                                                                          Ο

                                       Πρόεδρος                                                                                            Γενικός Γραμματέας

                              ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                    ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Στη κατάμεστη  από κόσμο αίθουσα της Λέσχης στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ε.Α.Υ Καστοριάς την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019.

1

Την πίτα ευλόγησε ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Σχοινάς ο οποίος μετέφερε και τις εγκάρδιες ευχές του  Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς και τοποτηρητή Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης  κ.κ. Σεραφείμ.

2

Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ Καστοριάς κ Ιωάννης Σπυρίδης, ο Υποδιευθυντής της Δ.Α Καστοριάς Αστυνομικός Υποδ/ντης κ. Νικόλαος Έξαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής και ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος ενώ χαιρετιστήριες επιστολές απέστειλαν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Βουλετής Ν.Δ Καστοριάς κα. Μαρία Αντωνίου οι οποίες απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

3

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σύσσωμες οι Διοικήσεις όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α Καστοριάς, τα  προεδρεία καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών σωματείων της πόλης μας , ο πρόεδρος του συνδέσμου γουνοποιών «Ο προφήτης Ηλίας» κ Ιωάννης Κορεντσίδης καθώς και ο νομικός σύμβουλος του σωματείου μας κ Παναγιώτης Βακόπουλος.

5

 Τυχερός αναδείχθηκε  ο Διοικητής του Α.Τ Καστοριάς Αστυνομικός Υποδ/ντης κ Χαράλαμπος Καρακίτσος ο οποίος κέρδισε το φλουρί ενώ μετά το τέλος της λιτής εκδήλωσης προσφέρθηκαν  στους παρισταμένους  εδέσματα και ροφήματα.                

                                                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                              Ο                                                                                                                          Ο

                                       Πρόεδρος                                                                                            Γενικός Γραμματέας

                              ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                    ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria