ΤΕΒΑ: Διανομή κοτόπουλων και λαχανικών σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό - OlaDeka

ΤΕΒΑ: Διανομή κοτόπουλων και λαχανικών σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό

Η Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς   συνεχίζει τις παραλαβές προϊόντων στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Πιο συγκεκριμένα, παραλαμβάνει αύριο  Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 νωπό κοτόπουλο λάχανα, καρότα και πατάτες  και θα τα διανείμει μέσω των κοινωνικών της εταίρων: της Ιεράς Μ. Καστοριάς, των Δήμων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Νεστορίου και του Δικτύου Πολιτισμού & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καστοριάς «Κέλετρον» Εθελοντικό Οργανισμό ‘’Αγάπη για το Παιδί’’, στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΚΕΑ- ΤΕΒΑ.

Για τις ώρες διανομής οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν μέσω γραπτού μηνύματος στο κινητό τους.

 Δήμος Καστοριάς
Ο Δήμος Καστοριάς, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) , την Τρίτη 27-11-2018 και την Τετάρτη 28-11-2018 από ώρα 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ θα διανέμει κοτόπουλο, τυρί, γραβιέρα, δημητριακά, πατάτες, λάχανα και καρότα , στους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ που έχουν δηλώσει να παραλαμβάνουν τα προϊόντα του ΤΕΒΑ από τον Δήμο Καστοριάς.(ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΝΑΚ ΜΠΛΕ ΚΤΙΡΙΟ)
Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.
Οι Δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της ταυτότητας-διαβατήριο και του ΑΜΚΑ.
Οι ωφελούμενοι που δεν μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι τα προϊόντα μπορούν να ορίσουν εκπρόσωπο παραλαβής με εξουσιοδότηση.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους σακούλες.

Δήμος Άργους Ορεστικού
Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» θα προβεί στη διανομή τροφίμων (κοτόπουλων και λαχανικών) στους ωφελούμενους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 14:00, στον χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου.
Οι δικαιούχοι θα λάβουν σχετικό ενημερωτικό μήνυμα (sms) στο κινητό τους, ενώ η παράδοση των προϊόντων θα γίνει με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ τους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria