ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 63-56 - OlaDeka

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 63-56

Μία ακόμη σπουδαία νίκη, τη δεύτερη σερί σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα 3 αγωνιστικών, πέτυχαν οι “γουναράδες”, οι οποίοι επιβλήθηκαν του Διαγόρα Δρυοπιδέων με 63-56. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν απόσταση ασφαλείας. Η Καστοριά είχε το προβάδισμα τόσο στο τέλος του ημιχρόνου όσο και του γ’ δεκαλέπτου, όμως οι διαφορές ήταν ισχνές, με το τελευταίο μέρος του αγώνα να είναι αυτό θα έκρινε το παιχνίδι. Εκεί, οι “γουναράδες” ήταν πιο εύστοχοι και εκμεταλλεύτηκαν τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας του Διαγόρα, με αποτέλεσμα να έρθει η νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 31-30, 43-41, 63-56

Α.Σ. Καστοριάς (Καραγιάννης):Αμπαράς 6, Πετρόπουλος 2, Μελισσαράτος 10, Χονδρογιάννης 3, Βλάχος, Απιδόπουλος, Χρυσόπουλος 4, Ράπτης 3, Βαβάτσικος 11 (1), Καραμανώλης 9, Τζακόπουλος 12 (3), Φουρμαναβίτσιους 3.

Διαγόρας Δρυοπ. (Σαμόλης):Κουκάς 8 (2), Νίκου 12 (4), Νοέας 2, Μάρτζος 6, Κόκκαλης 7 (1), Τσιώκος 6, Μοτσενίγος 2, Καρασταμάτης, Περσίδης, Μαχαίρας 13.

 


ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – I.B.C. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΣΤ΄)

Στο δεύτερο φιλικό για τη φετινή χρονιά για τις τάξεις Γ΄, Δ΄ & Ε΄ των Ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την Ακαδημία του Basketball Club Ιωαννίνων και τα παιδιά να χαρούν για ακόμη μία φορά τη συμμετοχή τους σε φιλικούς αγώνες.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη και το ΔΑΚ Καστοριάς γέμισε με παιδικά χαμόγελα, πάθος, προσπάθεια και ομαδικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των Ιωαννίνων για την εξαιρετική συνεργασία και ευχόμαστε ν’ ανταποδώσουμε σύντομα στην πρόσκλησή τους.

Για την ΣΤ΄ τάξη των Ακαδημιών, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας στο ΔΑΚ Πολίχνης. Σ’ ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι τα παιδιά μας στάθηκαν επάξια παίζοντας όμορφο μπάσκετ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία κι ευχόμαστε καλή συνέχεια.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – I.B.C. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – I.B.C. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – I.B.C. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria