Στέφθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων - OlaDeka

Στέφθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία στέφθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων ‘Δημήτρης Διαμαντίδης” που διοργάνωσε το τριήμερο 31/8 – 2/9 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ο ΑΣ Καστοριάς, με την υποστήριξη της ΠΕ Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς.
Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα ηψηλό, καθότι συμμετείχαν έμπειρες, παραδοσιακές και με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Άρης.
Στην γιορτή του παιδικού μπάσκετ συμμετείχαν επίσης ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, ο Πιερικός/Αρχέλαος και φυσικά ο ΑΣ Καστοριάς, ενώ στόχος των διοργανωτών είναι πλέον αυτή να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.
Για την ομάδα μπάσκετ του ΑΣ Καστοριάς οι αγώνες που έδωσε αντιμετωπίζοντας πολύ καλές ομάδες, το μεγάλο κέρδος, ήταν σίγουρα, οι πολύτιμες εμπειρίες που απέκτησαν οι νεαροί καλαθοσφαιριστές.
Στους αγώνες που έδωσε υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα των αντιπάλων της σημειώνοντας 3 ήττες από Πανιώνιο, Άρη και ΑΓΣ Ιωννίνων,  ενώ την τελευταία ημέρα, μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κέρδισε με σκορ 66-58 τον Πιερικό/Αρχέλαο.
Ωστόσο, την παράσταση των αγώνων “εκλεψε” η εξαιρετική ομάδα του Πανιωνίου με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες επιβεβαιώνοντας παράλληλα τον τίτλο του φαβορί της διοργάνωσης.
Επίσης, η παιδική ομάδα του Πανιωνίου αντιμετώπισε σε έξτρα αγώνα την εφηβική της Καστοριάς, όπου το συγκρότημα του Γιώργου Καραταγλίδη, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, χάνοντας πολύ δύσκολα στις λεπτομέρειες με σκορ 64-58.

Τα αποτελέσματα
Kαστοριά – Πανιώνιος                        37-69
Καστοριά – ΑΓΣ Ιωαννίνων                 49-77
Πανιώνιος – ‘Αρης                               74-67
Πανιώνιος – ΑΓΣ Ιωαννίνων               67-57
Καστοριά – Άρης                                 45-87
Άρης – Πιερικός/Αρχέλαος                  80-39
Καστοριά – Πιερικός/Αρχέλαος           66-58

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΡΗΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΕΦΗΒΙΚΟ)

ΑΡΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria