ΕΠΣ Καστοριάς: 7 Οκτωβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με play off και play out - OlaDeka

ΕΠΣ Καστοριάς: 7 Οκτωβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με play off και play out

Πραγματοποιήθηκε χτες συνάντηση μεταξύ της Ε.Ε της ΕΠΣ Καστοριάς και των εκπροσώπων των 7 σωματείων που θα αγωνίζονται τη φετινή χρονιά στοΠρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ALEXIOU CAR & SERVICE.
Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην τοπική κοινωνία τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση αριθμού των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Μετά από διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση αποφασίστηκε μια σειρά από δράσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον με βασικό στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας και της στήριξης που έχουν τα σωματεία που αγωνίζονται σε αυτή.
Αποφασίστηκε, αφού εγκριθεί η τροποποίηση της προκήρυξης πρωταθλήματος, να σταλεί στα σωματεία. Η τροποποίηση της προκήρυξης αναγράφει τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας.
Πιο συγκεκριμένα θα ακολουθήσουν αγώνες play off με τις ομάδες που θα τερματίσουν στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών εντός και εκτός έδρας, ώστε η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση να είναι η πρωταθλήτρια και να προβιβαστεί στην Α΄Κατηγορία και αγώνες play outγια τις τρεις ομάδες που θα πάρουν τις τελευταίες θέσεις, με κίνητρο έπαθλο που θα αποφασισθεί πριν την έναρξη των αγώνων.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου. Θα δοθούν μπάλες σε όλα τα σωματεία και η έναρξη της αγωνιστικής δράσης θα ξεκινήσει την Κυριακή 07 Οκτωβρίου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria