«Μπαμ” του ΑΣ Καστοριάς με Ντομάρκας - OlaDeka

«Μπαμ” του ΑΣ Καστοριάς με Ντομάρκας

Η ομάδα της Α2 έκλεισε τον 26χρονο Λιθουανό γκαρντ

Η διοίκηση της Καστοριάς ήθελε από την αρχή να χτίσει μια αξιόμαχη ομάδα που θα έχει μεγάλες φιλοδοξίες στο νέο πρωτάθλημα της Α2. Και δεν έχει μείνει μόνο στα λόγια. Δείχνει έμπρακτα ότι το εννοεί. Πιο πρόσφατο παράδειγμα των προθέσεων των ανθρώπων του συλλόγου είναι η συμφωνία με έναν ικανότατο ξένο γκαρντ, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη Καστοριά και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του. Η ομάδα έκλεισε τον Λιθουανό γκαρντ Ντομίνικας Ντομάρκας.

Ο παίκτης γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1992 στο Κάουνας. Ο 22χρονος γκαρντ, που βλέπει τον κόσμο από τα 1.90μ. θεωρείται εξαιρετικός σκόρερ, είναι εξαιρετικός στις ασίστ και έχει έφεση και στα ριμπάουντ.

Ο Ντομάρκας έπαιζε πέρσι στην Λετονία με την Γιεκαπμπίλς. Αγωνίστηκε σε 28 ματς στο πρωτάθλημα της χώρας με την ομάδα και είχε απολογισμό 14.56 πόντους με 36.5% στα τρίποντα, 73.4% στις βολές και 41.7% συνολικά στα σουτ, 3.78 ριμπάουντ, 4.61 ασίστ. Μάλιστα ήταν βασικός και αναντικατάστατος καθώς έπαιζε κατά μέσο 32’.9΄΄ στα παιχνίδια της ομάδας του.

Στην συνέχεια γύρισε στη Λιθουανία, όπου έπαιξε 8 ματς με την Τζούκια έχοντας μέσο όρο 2.5 πόντους (με 66% στα τρίποντα, 38.9% συνολικά στα σουτ), 0.88 ριμπάουντ, 0.62 ασίστ.

 Ο ΝΤΟΜΙΝΙΚΑΣ ΝΤΟΜΑΡΚΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria