Πρωταθλήτριες οι Παγκορασίδες του ΑΣ Καστοριάς - OlaDeka

Πρωταθλήτριες οι Παγκορασίδες του ΑΣ Καστοριάς

Την Κυριακή τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος σημειίωσαν την 8η σερί νίκη τους

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ *

Μ την 1η θέση να καταλαμβάνει στο Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων, τελείωσε τις υποχρεώσεις της για φέτος η ομάδα της Καστοριάς. Την Κυριακή η ομάδα της Καστοριάς αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών.

Όλα τα κορίτσια έπαιξαν με πάθος και αποφασιστικότητα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, σημειώνοντας την 8η σερί νίκη της.

Στο Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων τα κορίτσια έδειξαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες και άφησαν μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης-Τσιάντα):Κρανιά, Πολίσι, Καλλίνικου Μ., Τσιαχτσίρα, Θυμιοπούλου, Καλλίνικου Κ., Χατζηιορδανίδου, Σεβασλίδου Βλάχου και Μάκρα και Αλεξίου.

Pagkorasides01-560x747

Pagkorasides03

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Δεν τα κατάφεραν τα παιδιά του Προπαιδικού στα δύο τελευταία εξ αναβολής παιχνίδια, κάνοντας δύο ήττες από τις ομάδες των Διόσκουρων και της Πτολεμαΐδας.

Οι παίκτες της ομάδας μας πάλεψαν τα δύο παιχνίδια, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις αλλά και υποσχέσεις για το μέλλον.

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ*

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης):Καρδίτσης, Φάσσας, Κέδρος, Παπαδημητρίου, Βουΐτσης, Μονοβασίλης Ν.,Κωστάρας, Χάτσιος, Παπαγιάννης, Καλαϊτζίδης, Τσιαχτσίρας και Βλάχος.

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ*

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης):Κορεντσίδης, Φάσσας, Κέδρος, Παπαδημητρίου, Βασιλειάδης, Μονοβασίλης Ν.,Βλαχάβας, Χάτσιος, Παπαγιάννης, Καλαϊτζίδης, Βλάχος και Τσιαχτσίρας.

* Η ΕΚΑΣΔΥΜ σε προκήρυξή της αναφέρει ότι απαγορεύεται να δημοσιεύονται αποτελέσματα (ΣΚΟΡ).

765654-1

6754654

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria