Πότε και με ποιόν «γύρισε» το βίντεο ο Αρτέμης Σώρρας

«Είμαστε εν μέσω του πολέμου», αναφέρει ο Σώρρας και κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα» σε βάρος του

Αρχική » Ελλάδα » Πότε και με ποιόν «γύρισε» το βίντεο ο Αρτέμης Σώρρας

«Κονσέρβα» ημερών το βίντεο του Αρτέμη Σώρρα το οποίο ανάρτησε σήμερα (18/3) στο προσωπικό του λογαριασμό στο youtube. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταζητούμενος είχε «γυρίσει» το συγκεκριμένο βίντεο πριν ακόμα ανακοινωθεί η καταδικαστική απόφαση του Τριμέλους Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πήγες ο Σώρρας είχε ενημερωθεί νωρίτερα για την σχετική απόφαση και για το λόγο αυτό είχε προετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του, ώστε να παραμείνει άφαντος από την Αστυνομία. Σε συνεργασία με στενό του συνεργάτη προχώρησε στην δημιουργία βίντεο που απάντα σε οποίον τον κατηγορεί.
Μέσω του προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, ανήρτησε το βίντεο ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, στο οποίο -μεταξύ άλλων- τονίζει ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί και απειλεί με μαζικές μηνύσεις.
«Είμαστε εν μέσω του πολέμου», αναφέρει ο Σώρρας και κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα» σε βάρος του, αναφέροντας ότι «δυσφημείται και κατηγορείται από το δικαστικό καθεστώς» ενώ καλεί τους υποστηρικτές του σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια