Διήμερο εκδηλώσεων για την ημέρα της γυναίκας διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταβρύσου

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Διήμερο εκδηλώσεων για την ημέρα της γυναίκας διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταβρύσου

Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου της μήτρας, αλλά και χορό διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταβρύσου στο πλάσιο του φετινού εορτασμού για την ημέρα της γυναίκας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ ‘Ο ΠΟΝΤΟΣ’ , ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ‘ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ’ , ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Σ’ ΑΥΤΗΝ !!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.30 ΜΜ , ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ , ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ , ΜΕ ΘΕΜΑ …

* ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ

* ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

* ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ H.P.V.

ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ : ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Κο ΚΥΡΙΑΖΟ ΘΕΟΔΩΡΟ

ΚΑΙ ΚΥΤΑΡΟΛΟΓΟ Κο ΜΙΧΟΥΛΑ ΣΤΕΛΙΟ

ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ , ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ !!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ !!! Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 8.00 ΜΜ , ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ‘ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ’ , ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ , ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΟΡΟΣ !!!

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ : Η ΛΑΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΔΟΥΚΑ – HAPPENINGS – ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ ΜΕ ΝΗΣΤΕΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ !!!

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 5ΕΥΡΩ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ , ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΠΟΥ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 30ΛΕΠΤΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ , ΣΑΟΥΝΑΣ , ΧΑΜΑΜ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ESSPEROS PALACE !!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ WWW.PENTAVRISOS.GR

imerida-karkinos-mitra-pentabrysos

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια