Σύλληψη 24χρονου στην Κρυσταλλοπηγή, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης

sillipsi
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Σύλληψη 24χρονου στην Κρυσταλλοπηγή, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθησαν επιπλέον δυο άτομα, για τη παράνομη μεταφορά του ανωτέρω και ενός ακόμη αλλοδαπού

Χθες (08-01-2017) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν δυο (2) υπηκόους Αλβανίας, έναν 50χρονο και μία 44χρονη, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Κρυσταλλοπηγή διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος, οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, από κοινού με την 44χρονη συνοδηγό του, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας δυο (2) υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 22 και 24 χρονών, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Όπως προέκυψε σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Λάρισας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πέντε (5) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με συνολική ποινή φυλάκισης σαράντα δύο (42) μηνών.

Κατασχέθηκε -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια