Έρχονται στην Καστοριά οι Physics Partizani ! - OlaDeka

Έρχονται στην Καστοριά οι Physics Partizani !

Μήπως κι εσείς νομίζετε ότι η Φυσική είναι λίγο έως πολύ … βαρετή ;

Ότι απευθύνεται σε λίγους “προικισμένους” ανθρώπους ;

Οι  Physics Partizani  θα προσπαθήσουν να σάς αλλάξουν γνώμη.

Και θα έχουν και δίκιο !

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 θα έλθουν στην Καστοριά, στο Αρχοντικό Βέργου, ώρες 5-9 το απόγευμα, για να  παρουσιάσουν    πειράματα που κυριολεκτικά ξεφεύγουν από αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα …

Ποιοι είναι όμως  οι Physics Partizani ;

Είναι μια Ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών από το Τμήμα Φυσικής Α.Π.Θ. και από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Α.Π.Θ., οι οποίοι με τη συνεργασία Καθηγητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εδώ και οκτώ χρόνια συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, στις οποίες παρουσιάζουν με συναρπαστικό τρόπο τον “μαγικό” κόσμο της Φυσικής.

Εμπνέονται από την αγάπη τους για τη Φυσική και αξιοποιώντας τη φαντασία τους και απλά υλικά καθημερινής χρήσης μεταδίδουν γνώσεις της Φυσικής και τη χαρά της επικοινωνίας σε μικρά και μεγάλα παιδιά … φυσικά μαγικά !

Υπενθυμίζουμε λοιπόν τον ερχομό τους στην Καστοριά (30 Νοεμβρίου 2016) με πολλή χαρά, ιδιαίτερα μάλιστα αφού είχαμε την τιμή να είναι και Καστοριανός που συμμετείχε στην Ομάδα από την ίδρυσή της.

Αξίζουν συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους “Επαναστάτες της Φυσικής”, καθώς και στον Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής Α.Π.Θ. κ. Χαρίτωνα Πολάτογλου, όπως και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λεωνίδα Παπαδημητρίου για την όλη διοργάνωση.

Ιωάννης Κακλαμάνος

Υπεύθυνος Ε.Κ.Φ.Ε.  Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria