Εκδήλωση: Μητρικός Θηλασμός : Οι δυσκολίες της αρχής και οι προκλήσεις του

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Εκδήλωση: Μητρικός Θηλασμός : Οι δυσκολίες της αρχής και οι προκλήσεις του

Η ομάδα μητρικού θηλασμού και μητρότητας Καστοριάς σε συνεργασία με τη La Leche League Greece διοργανώνει ενημερωτική συζήτηση με θέμα “Μητρικός Θηλασμός : Οι δυσκολίες της αρχής και οι προκλήσεις του τέλους.”
Καλεσμένη μας, η Άσπα Ματσανιώτη, σύμβουλος της La Leche League International (Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece), η οποία είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και με εμπειρία στο θηλασμό μητέρα, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Μέσα από τη φιλική και ανοιχτή συζήτηση θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις της για την πορεία του θηλασμού από την αρχή ως το τέλος αλλά και ό,τι απασχολεί τις μητέρες σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, από την εγκυμοσύνη ως τον αποθηλασμό.
Μέλλουσες και νέες μητέρες, ελάτε παρέα με τον σύζυγό σας,τη μητέρα/πεθερά σας,τις φίλες σας και φυσικά το μωρό ή το νήπιό σας,να γνωριστούμε και να μοιραστούμε τη γνώση για τον μητρικό θηλασμό.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στις 17:30μμ , στην Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος, στο Ξύλινο Σπιτάκι στη Λεωφόρο Κύκνων. Είσοδος Ελεύθερη.
Πληροφορίες 6947496068 & 2651112929
https://www.facebook.com/groups/kastoriathilasmos/

thilasmos

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια