Νέο μεταγραφικό “xτύπημα” από την Καστοριά -Το πρώτο φιλικό το Σάββατο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αρχική » Αθλητικά » Νέο μεταγραφικό “xτύπημα” από την Καστοριά -Το πρώτο φιλικό το Σάββατο

Οι “γουναράδες” απέκτησαν με μεταγραφή, τον  Άγγελο Νίνο

Νέο μεταγραφικό “χτύπημα” είχαμε από την Καστοριά. Οι “γουναράδες” απέκτησαν με μεταγραφή, τον Άγγελο Νίνο. Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας, ο οποίος δεν τα βρήκε με την διοίκηση της ομάδας, γύρισε στα “πάτρια εδάφη” και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Καναλίων. Η διοίκηση της Καστοριάς, γνωρίζοντας την ποδοσφαιρική αξία του ποδοσφαιριστή, “αιφνιδίασε” τους πάντες, αποκτώντας τον παίκτη με μεταγραφή από τον Απόλλωνα Καναλίων.

Ο Νίνος, που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού, είναι γεννημένος στις 12/11/1994, έχει ύψος 1.78 m και βάρος 69 kgr.

Μετά τη συμφωνία του με την Καστοριά, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:

” Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Καστοριά, την πόλη που αγαπώ, αλλά και στην μεγαλύτερη ομάδα του νομού. Μια ομάδα με όνομα και μεγάλη ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω από το βάθος της ψυχής μου., την διοίκηση της Καστοριάς, για την τεράστια εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα τους δικαιώσω”.

 

Φιλικό παιχνίδι της Καστοριάς, το Σάββατο 13 Αυγούστου, με την Α.Ε.Π. Βατόλακου, στα Γρεβενά

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι δίνει το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016, στα Γρεβενά, στις 17.00, με την Α.Ε.Π. Βατόλακου, που ανέβηκε φέτος, στην Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι αυτό αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για τον τεχνικό της Καστοριάς Νίκο Γατόπουλο και τον συνεργάτη του Διονύση Λίτσκα, να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια