Toν Φεβρουάριο το smartwatch της HTC - OlaDeka

Toν Φεβρουάριο το smartwatch της HTC

HTC-smartwatch

H HTC δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός της κατηγορίας των smartwatches και έτσι ετοιμάζεται να παρουσιάσει την δική της πρόταση τον ερχόμενο Φεβρουάριο. 

Υπήρχαν εδώ και καιρό φήμες για την παρουσίαση ενός smartwatch από την HTC, αλλά τώρα φαίνεται ότι αυτές θα γίνουν πραγματικότητα. Ο έγκυρος -τις περισσότερες φορές- λογαριασμός evleaks στο Twitter μιλά για το επερχόμενο HTC One Watch, το οποίο θα κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση τον Φεβρουάριο του 2016.

Άλλες πληροφορίες που αναφέρει το Phone Arena, κάνουν λόγο για ένα smartwatch με στρογγυλή κάσα που θα μοιάζει αρκετά με ρολόι και οθόνη που θα καταλαμβάνει ολόκληρο το πλαίσιο της συσκευής.

Οι περισσότερες πληροφορίες μιλούν για ένα smartwatch, το οποίο θα έχει λειτουργικό σύστημα Android Wear, ενώ η ανάλυση της οθόνης του εκτιμάται ότι θα είναι 360×360 pixels. O ανταγωνισμός είναι πλέον μεγάλος στην κατηγορία και η HTC θα βρει πολλές δυσκολίες στο να τοποθετήσει το δικό της προϊόν στην αγορά.

Παρόλα αυτά, εκτιμάται ότι η νέα συσκευή της ΗTC θα αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της παρουσίας της εταιρείας στο Mobile World Congress, το οποίο λαμβάνει χώρα στην Βαρκελώνη, από τις 22 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2016.

Μένει να δούμε τι ετοιμάζει η HTC για την είσοδό της στα smartwatches.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria