Streaming ταινιών στο YouTube Red - OlaDeka

Streaming ταινιών στο YouTube Red

To YouTube Red εκτιμάται ότι θέλει να γίνει ανταγωνιστής των Netflix, Hulu και Amazon Prime Instant Video μέσα από το streaming ταινιών.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η νέα συνδρομητική υπηρεσία του YouTube, το YouTube Red, που παρουσιάστηκε πρόσφατα, κάνει τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να προβεί στην εξασφάλιση των δικαιωμάτων streaming ενός καταλόγου ταινιών.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να βλέπουν μέσω online streaming, όλες τις ταινίες που θέλουν, πληρώνοντας ένα σταθερό ποσό 9,99 δολαρίων τον μήνα. Εκτός από ταινίες, οι πληροφορίες θέλουν το YouTube Red να υποστηρίζει και την προβολή τηλεοπτικών σειρών.

youtubered

Δεν έχει γίνει γνωστό το ποια είναι τα studios με τα οποία συνομιλεί το YouTube Red, για την προβολή των σειρών και των ταινιών τους, αλλά τα σχετικά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο αναφέρουν ότι το YouTube Red θέλει να προσφέρει νεότερες σειρές και ταινίες, σε αντίθεση με τους καταλόγους που προσφέρουν άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν προσθέσει και αρκετό υλικό από το παρελθόν για να εμπλουτίσουν τους καταλόγους τους.

Το YouTube Red προσφέρει και την επιλογή των Originals, που είναι αποκλειστικές εκπομπές και videos που έχουν δημιουργηθεί από τους χρήστες του YouTube που έχουν γίνει stars μέσα από τα βίντεο που έχουν ανεβάσει εκεί.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria