Aπίστευτη επίθεση του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου κατά του Kozanimedia, την ώρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για την υγεία, για τις φωτογραφίες με την παράνομη στάθμευση του πολυτελούς ΙΧ του στον πεζόδρομο του Αγ. Νικολάου - OlaDeka

Aπίστευτη επίθεση του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου κατά του Kozanimedia, την ώρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για την υγεία, για τις φωτογραφίες με την παράνομη στάθμευση του πολυτελούς ΙΧ του στον πεζόδρομο του Αγ. Νικολάου

«Τι σας πειράζει το αυτοκίνητό μου;» – Και η…νεκροφόρα που θα μας θάψει εκεί σταθμεύει» – «Στην ΑΥΛΗ ΜΟΥ, θα παρκάρω όπου θέλω»!!!

 Σε μια απίστευτη, λόγω της ώρας και της στιγμής που επέλεξε, επίθεση κατά του Kozanimedia, προχώρησε σήμερα το πρωί, ακριβώς έξω από το δημαρχείο της πόλης, ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, με αφορμή το πρόσφατο σχόλιο του site μας (26 Νοεμβρίου) με τίτλο «Οι μητροπολίτες έχουν…ασυλία και παρκάρουν τα πολυτελή ΙΧ τους στον (νέο) πεζόδρομο της Κοζάνης;»!!!

Την ώρα που χιλιάδες κόσμου διαμαρτύρονταν για τα μεγάλα προβλήματα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, ο μητροπολίτης, αδιαφορώντας για το…άτοπο της δεδομένης στιγμής, πλησίασε τον υπογράφοντα τη στήλη και του είπε (ενώπιον και άλλων συναδέλφων και όχι μόνο) «Δε μου λες Παναγιώτη, τι πρόβλημα έχεις εσύ με το αυτοκίνητό μου;», για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος:

-«Με το δικό σας αυτοκίνητο κανένα πρόβλημα. Με τα αυτοκίνητα όλων όσοι παρκάρουν παράνομα στους πεζόδρομους της πόλης ναι..Γι αυτό και τα επισημαίνουμε…»

-«Είναι στην…αυλή του Αη Νικόλα. Και η..νεκροφόρα που θα θάψει εμένα κι εσένα, εκεί σταθμεύει..

-«Μα, η νεκροφόρα δεν είναι εκεί για ώρες και μεταφέρει τους νεκρούς μόλις βγουν από τον Αη Νικόλα…»

-Άκου να σου πω…είναι στη αυλή του Αη Νικόλα…»

-«Ο σοφός ελληνικός λαός λέει πως σαν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας. Έτσι και οι μητροπολίτες πρέπει να σέβεστε τους νόμους…»

-Κοίταξε να δεις (σηκώνοντας την ποιμαντορική ράβδο!)…το ότι έχεις ένα…τετοιο και λες και γράφεις, δε σημαίνει πως μπορείς να λες και να γράφεις ό,τι θέλεις…»

-Σεβασμιότατε, και το γεγονός πως εσείς κρατάτε τη ράβδο δε σημαίνει πως μπορείτε να παρκάρετε οπου θέλετε, ούτε να λέτε και να κάνετε ό,τι θέλετε…»

-«Στην ΑΥΛΗ ΜΟΥ, θα παρκάρω όπου θέλω»!!!

Τα παραπάνω χωρίς άλλα σχόλια, παρά μόνο δημοσιεύοντας και πάλι τις «επίμαχες» φωτογραφίες:

12310567_10208027971077400_4968945557726941344_n 12311105_10208027971557412_8752744935283340590_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πανόπτης

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria