Σε πέντε εκδοχές το Sony Xperia Z6 - OlaDeka

Σε πέντε εκδοχές το Sony Xperia Z6

sony xperia z6

Οι πρώτες φήμες για το Sony Xperia Z6 αναφέρουν ότι θα υπάρχουν πέντε διαφορετικές εκδοχές του ίδιου smartphone. 

O αντικαταστάτης του Sony Xperia Z5 εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμος σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης με διαγώνιο που θα ξεκινά από τις 4 και θα φτάνει μέχρι και τις 6,4 ίντσες. Αυτό σημαίνει ότι το Sony Xperia Z6 θα μπορεί να ικανοποιήσει με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά διαφορετικές ανάγκες. Το πιο μικρό μοντέλο θα ονομάζεται Sony Xperia Z6 Mini και το μεγαλύτερο Sony Xperia Z6 Ultra.

Θα υπάρχει και το Sony Xperia Compact με την οθόνη των 4,6 ιντσών, το Sony Xperia Z6 με οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών και το Sony Xperia Z6 Plus με οθόνη διαγωνίου 5,8 ιντσών. Σε όλες τις εκδόσεις το λειτουργικό σύστημα των συσκευών θα είναι το Android 6.0 Marshmallow, το οποίο θα είναι προεγκατεστημένο. Στη θέση του επεξεργαστή αναμένεται να δούμε τον Qualcomm Snapdragon 820.

Μία άλλη πληροφορία για το επερχόμενο Sony Xperia Z6 μιλά για ενσωμάτωση μίας τεχνολογίας όμοιας με το Force Touch της Apple, το οποίο δεν θα ονομάζεται έτσι, αλλά θα καλεί διαφορετικές λειτουργίες του μενού ανάλογα με την πίεση που ασκείται στην οθόνη. Σε κάθε περίπτωση, το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του CES 2016 στο Las Vegas.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria