Παλαιότερα games και VR για το PlayStation 4 - OlaDeka

Παλαιότερα games και VR για το PlayStation 4

ps4 ps2

Το PlayStation 4 αποκτά τη δυνατότητα να παίζει παιχνίδια του PS2, ενώ ταυτόχρονα η Sony δείχνει ένα demo των PlayStation VR games. 

H Sony είχε υποσχεθεί στους κατόχους PS4 τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια από το PlayStation 2 και τώρα αυτή η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα με το λανσάρισμα των πρώτων τίτλων του PS2 που θα μπορούν να παίξουν στο PS4 οι επισκέπτες του PlayStation Store σε Ευρώπη και Αμερική. Μέχρι στιγμής, οχτώ είναι τα σχετικά παιχνίδια: Dark Cloud, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Rogue Galaxy και τα Mark of Kri, Twisted Metal: Black, War of the Monsters. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 9,99 δολάρια στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, η Sony ανακοίνωσε ότι μέσα από την υπηρεσία PlayStation Now, θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει streaming μίας σειράς τίτλων του PS3 σε PS4, PlayStation Vita και άλλες συσκευές, μέσα από ένα νέο συνδρομητικό πακέτο για όλο το έτος που θα κοστίζει στις ΗΠΑ 99,99 δολάρια. Από τις 8 Δεκεμβρίου και έπειτα στον κατάλογο των διαθέσιμων τίτλων, αναμένεται να προστεθούν και παιχνίδια από τον κατάλογο της Warner Bros, όπως είναι η τριλογία Batman Arkham Asylum.

PlayStation-VR

Το άλλο νέο αναφορικά με το PlayStation αφορά στη σύνδεσή του με τον κόσμο του virtual reality, με το κράνος του PlayStation VR να είναι έτοιμο για την κυκλοφορία του εντός του 2016, ενώ ήδη η Sony έδωσε κάποια μικρή, πρώτη γεύση για τους 8 τίτλους που θα έρθουν στο PlayStation VR. Οι τίτλοι αυτοί είναι τα Eagle Flight της Ubisoft, Rez Infinite, Modern Zombie Taxi Co., Job Simulator, Golem από την Highwire Games, 100 foot Robot Golf, Psychonauts 2, και Bandai’s Ace Combat 7.

 

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria