Μια Cortana ολόγραμμα για το HoloLens - OlaDeka

Μια Cortana ολόγραμμα για το HoloLens

cortana in person

H Microsoft δείχνει να ενδιαφέρεται να υλοποιήσει την ιδέα Cortana in Person που προέκυψε από τον διαγωνισμό Share Your Idea για το HoloLens. 

Μέσα από το σχετικό website, η Microsoft δέχεται ιδέες και προτάσεις για μελλοντικές εφαρμογές που θα εκμεταλλεύονται τις augmented reality δυνατότητες του HoloLens. Μία από αυτές είναι και το Cortana in Person που φιλοδοξεί να δώσει virtual σάρκα και οστά στην ψηφιακή βοηθό της Microsoft. H ιδέα βασίζεται στο Halo, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Cortana και μιλά για ένα ολόγραμμα της ψηφιακής βοηθού που θα μπορεί να αλληλεπιδρά με όποιον φορά το κράνος HoloLens.

H ιδέα κέντρισε το ενδιαφέρον των developers που συμμετέχουν στον διαγωνισμό Share Your Idea, ενώ -σύμφωνα με το Venture Beat- δεν αποκλείεται η Microsoft να ασχοληθεί σοβαρά με κάτι τέτοιο. Δεν θα αποτελούσε αυτό έκπληξη, άλλωστε, αφού το λειτουργικό σύστημα πίσω από το HoloLens είναι τα Windows 10, στα οποία η Cortana έχει αναβαθμισμένο ρόλο. Επιπρόσθετα, η Microsoft δείχνει να ενδιαφέρεται να επεκτείνει όσο το δυνατόν περισσότερο τη χρήση της.

Εάν γνωρίσουμε πάντως κάποια στιγμή την Cortana in person, το καθημερινό computing θα μοιάζει ολοένα και περισσότερο βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας ή videogame.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria