Η Lenovo ανακοινώνει το νέο Yoga 900 με λειτουργικό Windows 10 - OlaDeka

Η Lenovo ανακοινώνει το νέο Yoga 900 με λειτουργικό Windows 10

YOGA 900 (8)

Η Lenovo παρουσίασε το Yoga 900, το οποίο είναι το λεπτότερο διεθνώς laptop που εξισορροπεί επιδόσεις και φορητότητα με το χαρακτηριστικό watchband των συστημάτων Yoga.

Ως το πιο λεπτό Intel Core laptop πολλαπλών λειτουργιών του κόσμου με τον πιο πρόσφατο 6ης γενιάς Core i7 επεξεργαστή, το καινούριο Lenovo Yoga 900 είναι όμορφα λεπτό (14,9 χιλιοστά) και ελαφρύ (1,29 κιλά), αλλά εκπληκτικά ισχυρό.

YOGA 900 (9)

Το Yoga 900 προσφέρει ευελιξία με τέσσερις λειτουργιές (laptop, stand, tent, tablet) επιτρέποντας στους χρήστες να δουλέψουν, να παρακολουθήσουν ή να παίξουν σε μια ποικιλία σεναρίων. Η Lenovo φιλοτέχνησε το laptop με εμφανή διαφοροποιημένο watchband hinge φτιαγμένο από παραπάνω από 800 υφασμάτινα μοναδικά κομμάτια.

YOGA 900 (7)

Το βελτιωμένο watchband hinge προσφέρει αισθητά ομαλότερη περιστροφή επιτρέποντας στους χρήστες να αναστρέψουν και να διπλώσουν το Yoga 900 εύκολα σε διάφορες λειτουργιές. Το μετατρέψιμο laptop επίσης εκμεταλλεύεται πλήρως το Windows 10 Continuum, επιτρέποντας στους χρήστες να μετακινούνται ομαλά μεταξύ λειτουργίας laptop και tablet.

YOGA 900 (10)

Διαθέτει 50% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταριάς (σε σχέση με την προηγούμενη γενιά), στοιχείο που του επιτρέπει να επιτυγχάνει αυτονομία έως και εννέα ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Η 13.3 ιντσών QHD+ (3200×1800) IPS οθόνη διαθέτει ευρεία γωνία παρατήρησης η οποία εκμεταλλεύεται το νέο Windows 10 και φέρνει το ψηφιακό περιεχόμενο στη ζωή με έντονα χρώματα. Οι εμπειρίες διασκέδασης ενισχύονται με τα JBL Dolby Audio Premium στερεοφωνικά ηχεία της συσκευής.

YOGA 900 (11)

Το νέο Yoga 900 είναι σχεδιασμένο με το Samsung Solid State Drive και με μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης (προσφέροντας μέχρι και 16 GB) για μεγαλύτερη αξιοπιστία και ταχύτερη εμπειρία με ελάχιστο θόρυβο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και με τη razor-thin σχεδίαση η Lenovo βελτίωσε το σύστημα ψύξης κατά 30%. Χάρη στη ξεχωριστή θερμική λύση και στη μοναδική σχεδίαση της δομής αερισμού, όχι μόνο διατηρείται καλύτερα κρύο, αλλά παραμένει πιο αθόρυβο και καθαρό.

Το Lenovo YOGA 900 θα είναι διαθέσιμο από το Δεκέμβριο σε μανταρινί, ασημί και σαμπανιζέ χρυσό.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria