Η νέα εφαρμογή του LinkedIn για Android και iOS - OlaDeka

Η νέα εφαρμογή του LinkedIn για Android και iOS

Linkedin

Το LinkedIn παρουσιάζει τη νέα mobile εφαρμογή του, η οποία ξεκινά σταδιακά να γίνεται διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο μέσα από το App Store και το Google Play. 

To κύριο χαρακτηριστικό της νέας εφαρμογής του LinkedIn είναι οι πέντε καρτέλες που εμφανίζονται στην οθόνη, στις οποίες συγκεντρώνονται όλες οι βασικές λειτουργίες που προσφέρει το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο στα μέλη του.

Μέσα στις καρτέλες αυτές περιλαμβάνεται και ένα στοιχείο επικοινωνίας που μοιάζει περισσότερο με chat και λιγότερο με το InMail που προσφέρει το LinkedIn στους desktop χρήστες. Το νέο mobile πρόσωπο του LinkedIn είχε παρουσιαστεί τον Οκτώβριο και τώρα ήρθε η στιγμή της διάθεσής του στο κοινό.

Η αρχική σελίδα θυμίζει λίγο το Facebook, καθώς έχει τη λογική του news feed με όλα τα νέα για τους φίλους και τις επαφές σας. Υπάρχει ένα τμήμα που ονομάζεται My Network και προτείνει επαφές που μπορεί να γνωρίζετε, ενώ εμφανίζει και updates για όλα όσα αφορούν στις επαφές σας.

Το LinkedIn δηλώνει ότι η νέα εφαρμογή είναι κατά 300% ταχύτερη από την προηγούμενη στο κομμάτι της αναζήτησης ατόμων και πληροφοριών. Η νέα εφαρμογή του LinkedIn είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και Android.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria