Ελενα Ακρίτα: "Εγκαταλείπω πικραμένη και απογοητευμένη τον ΣΥΡΙΖΑ" - OlaDeka

Ελενα Ακρίτα: "Εγκαταλείπω πικραμένη και απογοητευμένη τον ΣΥΡΙΖΑ"

Ελενα Ακρίτα: "Εγκαταλείπω πικραμένη και απογοητευμένη τον ΣΥΡΙΖΑ"

Σβάρνα έχει πάρει τα ΜΜΕ η σεναριογράφος και δημοσιογράφος των «Νέων», Ελενα Ακρίτα,
για να διαφημίσει το νέο αστυνομικό βιβλίο της. Παράλληλα, όμως, και αυτό είναι άξιο σχολιασμού εκφράζει την απογοήτευση της και την διαφοροποίησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι τώρα μέσα από τα κείμενα της στα «ΝΕΑ» και στο διαδίκτυο τον στήριζε με νύχια και με δόντια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για να στηρίξει το κόμμα της Κουμουνδούρου δεν δίστασε με τα κείμενα της να ανοίξει μέτωπο και μάλιστα χρησιμοποιώντας σχεδόν υποτιμητικές εκφράσεις με το πολιτικό μόρφωμα του Λαφαζάνη, και να ασκήσει κριτική στο ΚΚΕ για την στάση του στο τελευταίο δημοψήφισμα.
Πρέπει επίσης να της αναγνωρίσουμε ότι πάντα ασκούσε κριτική στην Ν.Δ και πολεμική στην φασιστική φυλλάδα «Στόχος» και στο ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου.

Όταν, λοιπόν, αυτό το δημοσιογραφικό «μαντρόσκυλο» του Τσίπρα –όπως είχε χαρακτηριστεί από συνάδελφο της- σήμερα δηλώνει ότι «έχει απογοητευτεί και πικραθεί πολύ», από το κόμμα που στήριζε και τώρα είναι πολιτικά άστεγη, πιθανόν να σημαίνει ότι και μικροαστικά στρώματα που μέχρι σήμερα στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αρχίζουν να τον εγκαταλείπουν.

Τα ίδια περίπου που ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε τα είχε ισχυριστεί και σε συνέντευξη που είχε δώσει στο in.gr

«Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Είμαι απογοητευμένη γιατί εγώ τους στήριξα ως ψηφοφόρος, με νύχια και με δόντια πολλά χρόνια πριν. Πολύ πριν γίνουν μόδα. Πίστεψα πάρα πολύ σε μια Αριστερά (πάντα ήμουν προς τα εκεί ιδεολογικά). Εμείς λοιπόν που πιστέψαμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτόν τον τόπο νιώθουμε πολύ πιο προδομένοι …. Έχω αρχίσει και φοβάμαι πως κανείς δεν εκφράζει την Αριστερά σήμερα. Το ΚΚΕ είναι τα ίδια πάντα, έντιμο ναι, αλλά τα ίδια παντού και πάντα, για το ΣΥΡΙΖΑ αυτήν τη στιγμή βλέπουμε την κατάσταση, και δυστυχώς εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη. Οι άλλοι, Λαφαζάνηδες κλπ. εμένα ποτέ δεν με κάλυπταν, αντίθετα πιστεύω ότι εκ του ασφαλούς έκαναν ό,τι έκαναν, οπότε η Αριστερά είναι πια ο καθένας από εμάς».



Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria