Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Με επιτυχία συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δημοτικό Πάρκο Σερβίων (φωτογραφίες και βίντεο) - OlaDeka

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Με επιτυχία συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δημοτικό Πάρκο Σερβίων (φωτογραφίες και βίντεο)

IMG_4563 - Αντίγραφο

Πλούσιο ήταν και σήμερα το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δημοτικό Πάρκο Σερβίων, με την παρουσία του Μορφωτικού Συλλόγου Ροδίτη (Μωμόγεροι) και τη χορωδία του ΚΑΠΗ Βελβεντού.

Προηγήθηκαν οι εκδηλώσεις για τα παιδιά ενώ ζεστό κρασί και μαρμελάδες πρόσφερε ο Σύλλογος Γυναικών Πλατανορέματος και όπως κάθε μέρα ψημένα κάστανα και καραμελωμένα μήλα από τους διοργανωτές εθελοντές του Συλλόγου Σέρβια Εν Δράσει, τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και το Φιλοζωικό Σωματείο.

IMG_4570 - Αντίγραφο IMG_4574 - Αντίγραφο IMG_4580 - Αντίγραφο IMG_4581 - Αντίγραφο IMG_4584 - Αντίγραφο IMG_4593 - Αντίγραφο IMG_4594 - Αντίγραφο IMG_4597 - Αντίγραφο IMG_4605 - Αντίγραφο

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου με τη Θεατρική Ομάδα Βελβεντού, τη Χορωδία ΚΑΠΗ Σερβίων, το Μουσικό Σύνολο Ποντιακής Λύρας Νίκου Κοτταρίδη, το Σύλλογο Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου και το Φιλοζωικό Σωματείο Σερβίων – Βελβεντού.

 Ειδικότερα το πρόγραμμα για αύριο Τετάρτη περιλαμβάνει:

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

12:00 μ.μ – Πρωτοχρονιάτικο δρώμενο ΄΄Οι Αράπδες΄΄ από τη Θεατρική Ομάδα Βελβεντού. (Δημοτικό Πάρκο 2ου Δημ. Σχολείο Σερβίων).

 

13:00 μ.μ. – Τραγούδια και χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από την χορωδία του.

ΚΑΠΗ Σερβίων. (Δημοτικό Πάρκο 2ου Δημ. Σχολείο Σερβίων).

 

13:30 μ.μ. Το σύνολο Ποντιακής Λύρας του Νίκου Κοτταρίδη (αποτελείται από μαθητές των Πολιτιστικών Συλλόγων: Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου,  Δρεπάνου, Κλείτου και είναι οι : Γιώργος Κοκελίδης, Γιάννης Ξυνόπουλος,  Φώτης Ταχτσίδης,  Ραφαήλ Τσανίδης,  Θεόδωρος  Τσαουσίδης και Ελένη Χαλκίδου, νταούλι ο Κώστας Κελεσίδης).

Πρόγραμμα:

Αρχικάλαντα – Κάλαντα Πρωτοχρονιάς

Σεράντα μήλα κόκκινα

Αρ  έλα  με τ΄  εμέναν

Τση τρίχας το γεφύρι

Τα Δώδεκα μήνας

Εμέν κ΄ εσέν πι θα χωρίζ΄

Έτερεν – Γκιζέλα – Καλόν Κορίτς – Τρυγώνα

Μωμόγεροι

Τίκ Τόνιας

14:00 μ.μ. – Το χορευτικό δρώμενο του Αγίου  Βασιλείου και Κάλαντα Καππαδοκίας από τον Σύλλογο Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου. (Δημοτικό Πάρκο 2ου Δημ. Σχολείο Σερβίων).

15:00 μ.μ. – Παιδικά παιχνίδια, φτιάχνω στολίδια με τα σκυλάκια, χειροτεχνίες από το Φιλοζωικό Σωματείο Σερβίων – Βελβεντού. (Δημοτικό Πάρκο 2ου Δημ. Σχολείο Σερβίων).

  • Παρουσία Αϊ Βασίλη, Face painting και προσφορά καραμελομένων μήλων και ψημένων κάστανων κατά τη διάρκεια των παραπάνω εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις στο Δημοτικό Πάρκο Σερβίων (2ο Δημοτικό Σχολείο Σερβίων) διοργανώνονται από το Σύλλογο Εθελοντών Σέρβια Εν Δράσει υποστηρίζονται από συλλόγους και εθελοντές και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria