Γ΄ Εθνική –17η Αγωνιστική- Θρίαμβοι για Εορδαϊκό και Κοζάνη - OlaDeka

Γ΄ Εθνική –17η Αγωνιστική- Θρίαμβοι για Εορδαϊκό και Κοζάνη

Εορδαϊκός- Νέστος (18)

Με πολύ καλή ψυχολογία θα κάνουν γιορτές Εορδαϊκός και Κοζάνη αφού στη τελευταία αγωνιστική για φέτος πέτυχαν σπουδαίες νίκες.

Η ομάδα της Πτολεμαΐδας σημείωσε τη πιο σπουδαία (λόγω αντιπάλου) αφού κέρδισε μια από τις καλύτερες ομάδες  της κατηγορίας το Νέστο Χρυσούπολης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν στη 2η θέση και κυνηγούσαν τον Άρη αλλά στη Πτολεμαΐδα ο Εορδαϊκός έχει αρχίσει να «δαγκώνει». Τρίτη συνεχόμενη νίκη εκεί με τον Αλέξη Αλεξίου στο πάγκο του και τέλος πρώτου γύρου πάνω από τη «γραμμή».

Στο Γάζωρο η Κοζάνη έμεινε ζωντανή κερδίζοντας το σχεδόν καταδικασμένο Εθνικό και μπορεί να κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία.

Στους Αμπελόκηπους τέλος ο Φιλώτας προηγήθηκε στο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη ο Ηρακλής «γύρισε» το παιχνίδι και πήρε τη νίκη.

Τα αποτελέσματα:

Μ.Γ.Σ. Εθνικός Γαζώρου Φ.Σ. Κοζάνη 1 2
Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης Α.Σ. Έβρος Σουφλίου 5 0
Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς 1 1
Α.Ο. Καβάλα Γ.Σ. Δόξα Δράμας 4 0
Α.Σ. Εορδαϊκός 2007 Α.Σ. Νέστος Χρυσούπολης 2 0
Α.Σ. Ηρακλής Αμπελοκήπων Μ.Σ.Ε.Σ. Θύελλα Φιλώτα 2 1
Φ.Α.Ο. Καμπανιακός Α.Π.Ε. Λαγκαδά 2 0
Α.Ο. Εθνικός Ν. Αγιονερίου Γ.Σ. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0 0
Α.Σ. Απόλλων Κρύας Βρύσης  Ρεπό

 

Η βαθμολογία (σε 17 αγωνιστικές)

Πατήστε εδώ

Η επόμενη αγωνιστική:

 

Μ.Γ.Σ. Εθνικός Γαζώρου Α.Σ. Απόλλων Κρύας Βρύσης
Φ.Σ. Κοζάνη Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Α.Σ. Έβρος Σουφλίου Α.Ο. Καβάλα
Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς Α.Σ. Εορδαϊκός 2007
Γ.Σ. Δόξα Δράμας Α.Σ. Ηρακλής Αμπελοκήπων
Α.Σ. Νέστος Χρυσούπολης Φ.Α.Ο. Καμπανιακός
Μ.Σ.Ε.Σ. Θύελλα Φιλώτα Α.Ο. Εθνικός Ν. Αγιονερίου
Α.Π.Ε. Λαγκαδά Γ.Σ. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
 Ρεπό: Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης

 

Εδώ είναι Πτολεμαΐδα και Εορδαϊκός- Νέστος 2-0

Πραγματοποιώντας τη καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Εορδαϊκός έδειξε ότι στη Πτολεμαΐδα πλέον δεν αστειεύεται κερδίζοντας το 2ο και μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αυτή Νέστου Χρυσούπολης με 2-0.

Μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους (ανάμεσα του και 20 πιστοί από τη Χρυσούπολη) ο Νέστος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και για ένα 15λεπτο έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι.

Από εκεί και μετά όμως ο Εορδαϊκός με έξυπνη τακτική πήρε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχισε να γίνεται απειλητικός για την εστία του Καραβελίδη. Έτσι αφού δεν του δόθηκε ακόμα ένα πέναλτι για φέτος (ούτε ένα δεν κέρδισε στο πρώτο γύρο) κατάφερε να προηγηθεί με όμορφο γκολ του Γιόνδη και πήγε με αυτό το γκολ στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη πέτυχε νωρίς ακόμα ένα , ο Νέστος έχασε 2 σπουδαίες ευκαιρίες να μειώσει, ο Εορδαϊκός επίσης είχε ευκαιρίες να «καθαρίσει» το παιχνίδι αλλά το σκορ παρέμεινε έτσι.

Στο τέλος το χειροκρότημα των φιλάθλων ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τον Εορδαϊκό που έδειξε ότι μπορεί ακόμα και αν παίζει με πολλές απουσίες για ακόμα ένα παιχνίδι.

Εορδαϊκός- Νέστος (35)

Από την άλλη ο Νέστος μάλλον αιφνιδιάστηκε και έχασε φυσιολογικά από μια ομάδα που έπαιξε με πάθος και δύναμη όπως και ανέφερε ο προπονητής του.

Εορδαϊκός- Νέστος (17)

Αν έδινε και το πέναλτι στον Εορδαϊκό θα μιλούσαμε για τη καλύτερη διαιτησία φέτος στη Πτολεμαΐδα. Η τριπλέτα Τσιτσανούδης (Καραγιάννης- Ακρίβος) από το Σ.Δ. Λάρισας τα πήγε πάρα πολύ καλά. Κίτρινες είδαν οι Χαραλαμπίδης Θ., Συμεωνίδης, Γιόνδης, Κουτσουμπής και Παπαδάτος.

Φάσεις και γκολ

Στο 18ο εκτέλεση πλαγίου από τον Πασχαλίδη, ο Γιόνδης με το κεφάλι έστρωσε στο Κουλίδη που μέσα από τη περιοχή έκανε ένα πολύ κακό σουτ.

Τρία λεπτά μετά ο Μαυροματίδης έφυγε μόνος προς τη περιοχή του Καραβελίδη , όταν τον πρόλαβαν οι αμυντικοί έδωσε στον Γιόνδη που προσπάθησε να βρει πάλι το πρώτο μέσα στη περιοχή αλλά τη τελευταία στιγμή έκοψε ο Παυλακάκης σε κόρνερ.

Στο 26ο ο Ιωαννίδης πήγε να μπει στη περιοχή η μπάλα βρήκε καθαρά το χέρι του Κουτσουμπή αλλά ο διαιτητής αν και μπροστά στη φάση έδειξε παίζεται προκαλώντας πολλές διαμαρτυρίες.

Αμέσως μετά όμως ο Σερσέμης έκανε το γέμισμα στον αφύλακτο Γιόνδη που μόνος απέναντι στο Καραβελίδη δεν βρήκε τη μπάλα τη πρώτη φορά αλλά με 2η προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Εορδαϊκός- Νέστος (7)

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Χαραλαμπίδης γύρισε στον αφύλακτο Μαυροματίδη που σούταρε αλλά τη τελευταία στιγμή έβαλε τη κόντρα ο Παπαδάτος.

Στο 56ο ο Ιωαννίδης με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 2-0 και στο 61ο σουτ του Kutev ασθενής απόκρουση Περπερίδη η μπάλα στρώθηκε στον αφύλακτο Ζγκούρι που σε κενή εστία σούταρε ψηλά άουτ.!!!!

Στο 65ο Γιόνδης και Σερσέμης έπαιξαν το 1-2 ο δεύτερος μπήκε στη περιοχή αλλά τελευταία στιγμή έκοψε σωτήρια ο Μικριτσιάν.

Εορδαϊκός- Νέστος (12)

Στο 71ο ο Γιόνδης έβγαλε τετ-α-τετ αλλά πλάγια τον Μαυροματίδη που κάτω από τη πίεση του Μικριτσιάν έκανε μια σέντρα-σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Χαραλαμπίδη που σε κενή εστία σούταρε άουτ.!!!!!

Στο 78ο τέλος εκτέλεση φάουλ του Ζγκούρι η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Kutev που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από 1μ.!!!!!

Εορδαϊκός- Νέστος (10)

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Νέστου Μπάμπης Χρυσοστομίδης δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω τον Εορδαϊκό για τη φιλοξενία αν και καιγόταν για τους βαθμούς και τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο τέταρτο με διάθεση και καλή κυκλοφορία αλλά σιγά-σιγά ο Εορδαϊκός παίζοντας με δύναμη και πάθος πήρε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και πέτυχε το γκολ.

Φυσικά και στα 2 γκολ έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης αλλά με βάση την εικόνα του παιχνιδιού η νίκη του Εορδαϊκού ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Εμείς κάναμε 2 καλές ευκαιρίες αλλά από τη στιγμή που δεν μπήκαν δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και έτσι ο Εορδαϊκός πήρε δίκαια τη νίκη.

Εμείς έχουμε σα στόχο τη 2η θέση αφού στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει».

Εορδαϊκός- Νέστος (2)

Από την απέναντι πλευρά ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αφού παίζαμε με μια ομάδα με πολύ ποιότητα και καλό υλικό. Σήμερα κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι και ήμασταν αποφασισμένοι. Παίξαμε κάτω τη μπάλα και είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ και να τελειώσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι. Ευχαριστώ τα παιδιά που έβγαλαν πάθος και τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε. Θέλουμε να έρχεται και ας διαμαρτύρεται. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους και η σημερινή νίκη ήταν σημαντική για ψυχολογία και για να κάνουμε καλές γιορτές. Θέλω αν ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ο Εορδαϊκός στο 2ο γύρω να πετύχει τους στόχους του. Πάμε καλά αλλά θέλει οργάνωση και δουλειά γιατί έχουμε και πολλούς τραυματίες και πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με αυτό για να παίξουμε μια φορά πλήρεις.

Εορδαϊκός- Νέστος (1)

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Κλάζογλου, Λιάμης, Κουλίδης, Χαραλαμπίδης Θ. (91ο Κωστικίδης), Σερσέμης, Γιόνδης, Ιωαννίδης (83ο Ρέββας), Μαυροματίδης (93ο Ακριτίδης Χ.).

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης (57ο Γκατζολάρι), Γαβρέλης, Κουτσούμπας, Παπαδάτος (86ο Καλτσάς), Μικριτσιάν, Δεσύλας (90ο Μανούκος), Τσίτσι, Λαζαρίδης, Kutev, Σγκούρι.

Εορδαϊκός- Νέστος (22) Εορδαϊκός- Νέστος (27) Εορδαϊκός- Νέστος (29)

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria