Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έριξαν στο τραπέζι την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι στη συζήτηση για το σύμφωνο συμβίωσης πιο ακραία “από ό,τι άλλες ανοησίες, που ακούστηκαν περί ανωμαλίας και περί παρεκτροπής των ομοφυλοφίλων”, ήταν η τοποθέτηση “του Νικολόπουλου, ο οποίος είπε ότι αυτό δεν προβλέπεται από τις Άγιες Γραφές και ότι αφού δεν αναφέρεται στην Αγία Γραφή και αφού η Εκκλησία λέει έτσι, άρα δεν μπορούμε να νομοθετήσουμε έτσι”.

“Θεωρεί ότι θα έπρεπε να επεμβαίνει στο νομοθετικό έργο της Βουλής η Εκκλησία, λες και είμαστε κάποιο φονταμενταλιστικό κράτος, στο οποίο οι ηγέτες της Εκκλησίας επιβάλλουν τη θέλησή τους για το πώς θα ρυθμιστούν οι διατάξεις, που αφορούν το Κράτος” ανέφερε κ.Κουράκης.

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα κρίσιμα για την κυβέρνηση νομοσχέδια, όπως το ασφαλιστικό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε την εκτίμηση πως “θα μπορέσουμε να ψηφίσουμε χωρίς κλυδωνισμούς, όμως προσδοκούμε βάσιμα, με βάση τα στοιχεία που έχουμε, ότι θα αρχίσει η ανάκαμψη σε πάρα πολλά σημεία, με πρώτο και καλύτερο τη ρύθμιση του χρέους”.

Σχετικά δε με το “Παράλληλο Πρόγραμμα” της Κυβέρνησης διευκρίνισε ότι “παρά το ό,τι λέγεται και αυτό θα το δούμε στις 7 του μηνός, θα ‘ρθει και δεν θα έχει αλλαγές προς το χειρότερο, θα ‘χει κοστολογηθεί όπως ακριβώς θέλουν οι θεσμοί”.

“Θα έλεγα ότι ήταν μία επίδειξη δύναμης των θεσμών περισσότερο, παρά οτιδήποτε άλλο” πρόσθεσε.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria