Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση ξαναρχίζει το θέατρο

meim.jpg
Αρχική » Ελλάδα » Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση ξαναρχίζει το θέατρο

Ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτηρίζει «περίεργη» την προσπάθεια του κ. Τσίπρα να δημιουργήσει εικόνες σύγκρουσης με το ΔΝΤ, τον κατηγορεί ότι «ξαναρχίζει το θέατρο» και «κατασκευάζει εχθρούς για να συγκρατεί την φυγή των συντρόφων του», τονίζοντας παράλληλα ότι προκαλεί «σύγχυση», «αβεβαιότητα» και «κρίση εμπιστοσύνης» στην οικονομία.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

«Είναι τουλάχιστον περίεργη η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να δημιουργήσει εικόνες σύγκρουσης με το ΔΝΤ.

Αφού έσυρε τη χώρα στην άκρη του γκρεμού αφού υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο, αφού συνυπέγραψε την απόφαση του Eurogroup στις 14 Αυγούστου 2015 που προβλέπει τη συμμετοχή του ΔΝΤ, αφού κάλεσε (με επιστολή του κ. Ε. Τσακαλώτου, στις 24 Ιουλίου) το ΔΝΤ να συμμετάσχει στο πρόγραμμα,τώρα ξαναρχίζει το θέατρο.

Ένα θέατρο που στόχο έχει να τον εμφανίσει σε εικονικές μάχες, για να προκαλεί εσωκομματική συσπείρωση. Κατασκευάζει εχθρούς για να συγκρατεί τη φυγή των συντρόφων του. Ταυτόχρονα όμως προκαλεί σύγχυση ως προς τις προθέσεις της κυβέρνησης. Προκαλεί αβεβαιότητα ως προς την εφαρμογή του προγράμματος. Συντηρεί την κρίση εμπιστοσύνης στην Οικονομία μας. Και όλα αυτά διώχνουν επενδυτές, βυθίζουν την Οικονομία, κοστίζουν σε κάθε πολίτη».

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια