Windows 10 Universal app για το Box - OlaDeka

Windows 10 Universal app για το Box

box windows 10

To Box ανακοίνωσε ότι διαθέτει πλέον σε μορφή Windows 10 Universal app την εφαρμογή του για cloud αποθήκευση δεδομένων.

Η εφαρμογή του Box προσέφερε τη δυνατότητα στους χρήστες φορητών συσκευών να διαμοιράζονται τα δεδομένα τους μέσω του cloud, να τα αποθηκεύουν online, όπως συμβαίνει και με άλλες εφαρμογές, με την πιο γνωστή από αυτές να είναι το Dropbox.

Τώρα, η εφαρμογή του Box είναι πλέον διαθέσιμη σε μορφή Windows 10 Universal, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ακριβώς η ίδια, είτε χρησιμοποιεί κανείς έναν desktop υπολογιστή, είτε μια συσκευή φορητή με λειτουργικό σύστημα Windows.

To Box ξεκίνησε τη διάθεση της ανανεωμένης εφαρμογής του από τις 11 Νοεμβρίου στο Windows Store, ενώ σημειώνει ότι έχει συνεργαστεί στενά με την Microsoft για την δημιουργία της εφαρμογής, έτσι ώστε να είναι δεδομένο ότι λειτουργεί σωστά κάτω από όλες τις συνθήκες. Ουσιαστικά, όπως τονίζει το ZDNet, το Box ενοποίησε δύο εφαρμογές που είχε για το Windows 8, μία για desktop και μία για mobile συστήματα και έτσι προέκυψε το Windows 10 Universal app.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το Box δεν ανακοίνωσε κάποια ειδική προσφορά χώρου με την αφορμή της παρουσίασης της νέας ενοποιημένης εφαρμογής, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να θεωρείται εντελώς απίθανο να συμβεί στο μέλλον.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria