Υποβολή αιτήσεων για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου - OlaDeka

Υποβολή αιτήσεων για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου

panepistimio

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την 1η Νοεμβρίου 2015, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 24:00 μ. μ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εισαγωγής τους στα 6 Προπτυχιακά και 26 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. στο διαδίκτυο www.eap.gr. Εναλλακτικά, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο υποδοχής της Πύλης-Πόλου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του Ε.Α.Π. (Διεύθυνση: Πάρκο Αγίου Δημητρίου, 1ος Όροφος, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Γραφεία Διοίκησης, Κοζάνη, Τηλέφωνο +30 24610 56425 & e-mail: [email protected]).

Η δημόσια κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, στην Πάροδο Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών (Κτίριο Διοίκησης).

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria