Συνεργασία της Lenovo με την Razer για τη δημιουργία νέων gaming PCs - OlaDeka

Συνεργασία της Lenovo με την Razer για τη δημιουργία νέων gaming PCs

Lenovo-Y-Series-Razer-Edition

Με σκοπό τους τη δημιουργία νέων gaming PCs η Lenovo με την Razer έρχονται σε συνεργασία, όπως ανακοίνωσαν. 

Ουσιαστικά, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Lenovo θα αλλάξει τα Y series desktops της, στα οποία θα προσαρμόσει τα διακριτικά της Razer με τη μορφή φωτεινών λυχνιών LED, ενώ τα μηχανήματα που θα ανήκουν στη νέα γενιά gaming PCs της Lenovo θα συνοδεύουν το όνομά τους από την φράση Lenovo Razer Edition.

Lenovo-Y-Series-Razer-Edition01

Οι πρώτες υλοποιήσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους τον ερχόμενο Ιανουάριο, στο πλαίσιο της παρουσίας της Lenovo στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas. H Razer κάνει λόγο για Chroma Lighting Effects, δηλαδή ειδικά μοτίβα φωτισμού που θα δίνουν gaming αισθητική στο κουτί του υπολογιστή. Για το εσωτερικό του και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων δεν γίνεται ακόμα λόγος, αλλά υπάρχουν πληροφορίες στο Διαδίκτυο που μιλούν για μία παραλλαγή του Y-900 desktop της Lenovo.

Τα Gaming PCs είναι μια αγορά στην οποία δραστηριοποιείται τόσο η Lenovo όσο και η Razer, ενώ εκτιμάται ότι υπάρχει ζήτηση για τέτοια μηχανήματα, παρόλο που συνήθως έχουμε να κάνουμε με σημαντικά υψηλότερες τιμές σε σχέση με ένα κοινό laptop ή desktop. Μένει να δούμε τις προτάσεις της Lenovo και της Razer τον Ιανουάριο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria