Περιστρεφόμενη κάμερα στο ZUK Z2 - OlaDeka

Περιστρεφόμενη κάμερα στο ZUK Z2

ZUK-Z2-leak_01

To ZUK Z2 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2016 και έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. 

Μία από τις τελευταίες αποκαλύψεις για το επερχόμενο ZUK Z2 δείχνει σε φωτογραφίες το μοντέλο, με το χαρακτηριστικό εκείνο που κεντρίζει το βλέμμα να είναι η περιστρεφόμενη κάμερα στο πάνω μέρος της συσκευής. Με αυτόν τον τρόπο, η πίσω κάμερα θα μπορεί να λειτουργεί και ως selfie κάμερα, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δύο διαφορετικών μηχανισμών.

Οι άλλες πληροφορίες για το ZUK Z2 μιλούν για ένα smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, με μεταλλικό πλαίσιο και γυαλί 2,5D τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω μέρος. Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι το λειτουργικό σύστημα του ZUK Z2 θα είναι το Android 6.0 Marshmallow, ενώ οι πληροφορίες του GSM Arena μιλούν για εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB.

ZUK-Z2-leak-02

Η πρώτη αυτή φωτογραφία που είδε το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ως προς την γνησιότητά της, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μία τέτοια υλοποίηση για το camera module του ZUK Z2. Αυτό θα είναι το δεύτερο μοντέλο που παρουσιάζει η θυγατρική της Lenovo, μετά από το ZUK Z1 που κέντρισε το ενδιαφέρον των φίλων της τεχνολογίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria