Κινέζα nerd ζούσε σε internet cafe για 10 χρόνια ενώ την θεωρούσαν νεκρή

Μια νεαρή κοπέλα από την Κίνα εξαφανίστηκε από το σπίτι της το 2005, όντας 14 χρονών και για 10 χρόνια ζούσε σε διάφορα internet cafe.

Στα 14 της λογομάχησε με τον πατέρα της και έκτοτε ζούσε σε internet cafe και δημόσιες τουαλέτες. Η 24χρονη σήμερα Xiao Yun, που χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα, συντηρούσε τον εαυτό της παίζοντας παιχνίδια και δουλεύοντας ως ταμίας στα cafe αυτά. Είναι fan του online παιχνιδιού Cross Fire, στο οποίο είναι πολύ καλή και άλλοι παίκτες την πλήρωναν για να παίξει για λογαριασμό τους.

Η εξαφάνιση της κοπέλας διαλευκάνθηκε όταν πριν από λίγες μέρες ένας αστυνομικός ανακάλυψε ότι η 24χρονη χρησιμοποιούσε έναν ψεύτικο λογαριασμό και έκανε παράξενες ηλεκτρονικές κινήσεις από έναν υπολογιστή σε ένα ίντερνετ καφέ. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η Xiao Yun ομολόγησε ότι έφυγε πριν χρόνια από το σπίτι της και από τότε ζούσε σε διάφορα ίντερνετ καφέ. Όπως αποκάλυψε η ίδια, όλα αυτά τα χρόνια που ήταν εξαφανισμένη δούλευε περιστασιακά σε καφετέριες για να βγάζει χρήματα και να κινείται, αλλά κυρίως ζητιάνευε για λίγο φαγητό και περνούσε την υπόλοιπη μέρα της παίζοντας παιχνίδια σε διάφορα ίντερνετ καφέ. Είχε μετατρέψει τα διάφορα ίντερνετ καφέ σε σπίτι της.

Η 24χρονη πλέον κοπέλα αρχικά αρνήθηκε να συναντήσει τους δικούς της φοβούμενη την αντίδρασή τους, αλλά τελικά η αστυνομία την έπεισε και η οικογένεια ξαναενώθηκε μετά από χρόνια.

«Έχω μια έντονη προσωπικότητα και μια ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία, και την επέπληττα όταν ήταν μικρή. Δεν πίστευα τι θα συμβεί. Έχουν περάσει από τότε 10 χρόνια και τώρα είναι πια ενήλικη. Δεν θα την ξαναμαλώσω ποτέ», δήλωσε η μητέρα της κοπέλας. Η αστυνομία βέβαια δεν ξέχασε γιατί τη συνέλαβε και της επέβαλε πρόστιμο 156 δολάρια για την ψεύτικη ταυτότητα που είχε δημιουργήσει.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria