Φλαμπουράρης: Τρομοκρατική η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι μου

Αρχική » Ελλάδα » Φλαμπουράρης: Τρομοκρατική η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι μου

Η πλήρης δήλωση του Αλέκου Φλαμπουράρη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει ως εξής:

«Η επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες, που ξεκίνησαν διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους, είχε την πρώτη της «επιτυχία». Χθές το βράδυ έγινε τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου, το οποίο επιχείρησαν να κάψουν με ένα μπιτόνι βενζίνη και φωτιά.Η επιλογή μου να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι έφτασε στα όριά της. Οι βουλευτές που ασχολούνται μαζί μου χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα, συντονισμένοι με δημοσιογράφους και άλλα σκοτεινά συμφέροντα, θα πρέπει να συγκρατηθούν και να σταματήσουν αμέσως. Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι΄αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης».

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απόπειρα εμπρησμού στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Οι θέσεις της ΝΔ απέναντι στη βία από όπου και αν προέρχεται είναι πάγιες και σταθερές», τονίζει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κουίκ: Αποτέλεσμα της στοχοποίησης που υφίσταται τους τελευταίους μήνες

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας από την Κομοτηνή όπου βρίσκεται για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, σε ερώτηση για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε απόψε στο σπίτι του ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, την χαρακτήρισε «ως αποτέλεσμα στοχοποίησης που υφίσταται τους τελευταίους μήνες ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης».

«Το μήνυμα που στέλνω είναι, ότι η δημοκρατία και η κυβέρνηση δεν εκβιάζονται. Και ούτε τα μέλη αυτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα υποκύψουν στις όποιες απειλές δέχονται», ανέφερε σε υψηλούς τόνους ο ίδιος.

Στην δήλωσή του ο κ. Κουίκ επισημαίνει ότι «κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν, ότι δεν θα εξουσιάζουν την διακυβέρνηση της χώρας και δεν θα την καθορίζουν με κομματικοπολιτικές και επιχειρηματικές ντιρεκτίβες».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκλεισε οριστικά τον μεταπολιτευτικό κύκλο, όπου τα συμφέροντα, η διαφθορά, τα πάσης φύσεως «συμβόλαια», καθόριζαν την πορεία του τόπου κυρίως τις πολύ τελευταίες δεκαετίες.

Είμαι βέβαιος, ότι το συντομότερο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα συλλάβει τους θρασύδειλους δράστες ή πληρωμένους εκτελεστές», καταλήγει στην δήλωση του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια