Ξεκινά η διάθεση του Nexus 5X στην ελληνική αγορά

Αρχική » Τεχνολογία » Ξεκινά η διάθεση του Nexus 5X στην ελληνική αγορά

LG Nexus 5X 01

Το νέο Nexus 5X, το τελευταίο smartphone που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Google και της LG Electronics, ξεκινά τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά.

Το νέο Nexus 5X έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά αποκλειστικά στα καταστήματα Πλαίσιο, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο σε όλη την αγορά, με προτεινόμενη λιανική τιμή 499 ευρώ για την έκδοση των 16GB και 549 ευρώ για την έκδοση 32GB.

Η συσκευή έρχεται με το λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow, κάμερα υψηλών δυνατοτήτων και αυξημένο επίπεδο ασφαλείας. Πιο αναλυτικά, το Nexus 5X διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών Full HD IPS, με πυκνότητα 423ppi, για καλύτερη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους και πιο καθαρές εικόνες, αλλά και με την τεχνολογία αφής In-Cell Touch για πιο γρήγορη αναγνώριση κάθε επιλογής του χρήστη.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 808 που προσφέρει ομαλή λειτουργία και υψηλές επιδόσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, ενώ η θύρα USB Type-C εξασφαλίζει σχεδόν τέσσερις ώρες λειτουργίας με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Nexus 5X by LG and Google

Διαθέτει κύρια κάμερα ανάλυσης 12,3 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel. Οι δύο αισθητήρες, στα 1.55 µm στην πίσω όψη της συσκευής και στα 1.4µm στη μπροστινή όψη, απορροφούν περισσότερο φως, γεγονός που μεταφράζεται σε πιο φωτεινές φωτογραφίες και καλύτερη αποτύπωση των λεπτομερειών ακόμη και όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι ιδανικές. Επιπλέον, το Nexus 5X μπορεί να γράφει video 4K και video σε αργή κίνηση.

Το νέο smartphone έρχεται εξοπλισμένο με το Nexus Imprint, έναν ειδικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο, για μεγαλύτερη ευκολία, στην πίσω πλευρά, εκεί που συνήθως βρίσκει τη θέση του ο δείκτης μας. Με ένα απλό άγγιγμα στον αισθητήρα, ο χρήστης μπορεί να ξεκλειδώνει και να ενεργοποιεί την οθόνη του Nexus 5X, το οποίο είναι έτοιμο για χρήση.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια