Η Vodafone ανακοινώνει τη διάθεση του νέου iPad Pro

Αρχική » Τεχνολογία » Η Vodafone ανακοινώνει τη διάθεση του νέου iPad Pro

Apple-iPad-Pro

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι διαθέτει στα καταστήματά της και στο Vodafone.gr, το νέο iPad Pro 4G με την οθόνη Retina των 12,9 ιντσών και των 5,6 εκατομμυρίων pixels.

Το νέο iPad θα διατίθεται από τη Vodafone Ελλάδας στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 1.299 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση προγραμμάτων συμβολαίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να συνδυάσουν τις δυνατότητές του με το ποιοτικό και αξιόπιστο 4G δίκτυο της Vodafone.

Το νέο, μεγαλύτερο iPad Pro διαθέτει οθόνη 12,9 ιντσών Retina με 5,6 εκατομμύρια pixels, τα περισσότερα από ποτέ σε συσκευή με λειτουργικό σύστημα iOS, και υψηλές επιδόσεις χάρη στο νέο επεξεργαστή A9X στα 64-bit, ο οποίος ανταγωνίζεται επάξια την πλειονότητα των φορητών υπολογιστών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Το iPad Pro είναι λεπτό, ελαφρύ και με αυτονομία μπαταρίας που αγγίζει τις 10 ώρες. Η ασύρματη συνδεσιμότητα της συσκευής, σας κρατά συνδεδεμένους με το διαδίκτυο όπου και αν είστε, μέσω του 802.11ac Wi-Fi τεχνολογίας MIMO καθώς και της υποστήριξης συχνοτήτων LTΕ και άλλων γρήγορων τεχνολογιών δικτύου (DC – HSDPA, HSPA+).

ipad-pro-pencil
Στη Vodafone σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το νέο καινοτόμο Apple Pencil για το iPad Pro. Το Apple Pencil, η γραφίδα της Apple, αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα και φέρνει μια νέα εποχή στην εμπειρία χρήσης χωρίς περιορισμούς. Με διάρκεια μπαταρίας 12 ώρες και την ενσωματωμένη υποδοχή Lightning, το Apple Pencil καθιστά απλή τη γρήγορη και εύκολη σύνδεση και φόρτισή του.

Τέλος, τόσο στα καταστήματα Vodafone όσο και στο Vodafone.gr θα είναι σύντομα διαθέσιμες και οι Apple θήκες & τα Smart Covers για την προστασία και καλύτερη χρήση του νέου iPad Pro.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια