ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ: Αιτήσεις εκμετάλλευσης κυλικείων σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Φλώρινα

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Πτολεμαΐδα » ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ: Αιτήσεις εκμετάλλευσης κυλικείων σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Φλώρινα

epas sxoles

 

Ο Ο.Α.Ε.Δ. καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αναλάβουν την εκμετάλλευση των κυλικείων  των  ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. που αναφέρονται στον παρακάτω Πίνακα  να καταθέσουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα εργασίμων (10) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα κατατεθούν (ή θα σταλούν ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή courier) στη Διοίκηση του Ο.Α.Ε.Δ. υπόψη της Επιτροπής Κυλικείων του ΟΑΕΔ, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 8 ,  174 56 – ΑΛΙΜΟΣ.

Η ανάθεση των κυλικείων γίνεται με κοινωνικά κριτήρια σύμφωνα με το άρθρο 26,παρ.4 του Ν.2434/1996 και η διάρκεια της σύμβασης είναι διετής.

Περισσότερες πληροφορίες και ολόκληρη η πρόσκληση ενδιαφέροντος και το έντυπο της αίτησης, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr και στις Γραμματείες των παρακάτω ΕΠΑ.Σ:

1 2

                       

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια