Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας», στο Ηράκλειο Κρήτης

Αρχική » Υγεία » Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας», στο Ηράκλειο Κρήτης

Ενημερωτική Εκδήλωση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ»
με θέμα
« Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας», στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» (www.fainareti.gr) οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρες 12.00 – 15.00,  με θέμα « Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας». 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την πρόληψη, έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση των περιγεννητικών ψυχικών διαταραχών, όπως η επιλόχεια κατάθλιψη. 

Στην εκδήλωση ενθαρρύνεται ιδιαίτερα η συμμετοχή εγκύων, νέων μητέρων και των συζύγων – συντρόφων τους, καθώς επίσης και επαγγελματιών υγείας (όπως μαίες/τές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, μαιευτήρες – γυναικολόγοι, παιδίατροι, γενικοί ιατροί,  νοσηλεύτριες/τές, κοινωνικοί λειτουργοί, επισκέπτες υγείας κ.ά.). 

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλήνιας καμπάνιας που πραγματοποιεί η ΑμΚΕ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ για τις περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές. 


Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο 210-931054 ή ηλεκτρονικά στο [email protected]

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια