Ανθεκτικό και υβριδικό Panasonic ToughBook 20

Αρχική » Τεχνολογία » Ανθεκτικό και υβριδικό Panasonic ToughBook 20

panasonic toughbook 20

To Panasonic ToughBook 20 είναι μια συσκευή 2 σε 1 με πολύ ανθεκτικό χαρακτήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως laptop όσο ως tablet. 

To Panasonic ToughBook 20 φέρει την πιστοποίηση MIL-STD-810G που σημαίνει ότι μπορεί να αντισταθεί σε χτυπήματα, κραδασμούς, σκόνη, υγρασία και εξαιρετικά μεγάλες θερμοκρασίες. Μαζί με αυτό υπάρχει και πιστοποίηση IP65 για τη στεγανότητα και την προστασία από το νερό. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 10,1 ιντσών, με ανάλυση 1920×1080 pixels και υποστήριξη stylus.

toughbook presentation

O επεξεργαστής του είναι ένας Intel Core m5-6757 με ελάχιστη συχνότητα λειτουργίας τα 1.1 GHz και ανώτερη τα 2.8 GHz. H μνήμη RAM είναι στα 8 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του είναι ένας SSD στα 128 GB. Η μπαταρία πίσω από την οθόνη στην διαμόρφωση tablet έχει χωρητικότητα 2600 mAh, ενώ κάτω από το πληκτρολόγιο υπάρχει και άλλη μπαταρία για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.

toughbook handle

To συνολικό βάρος του Panasonic ToughBook 20 δεν ξεπερνά τα 1.8 κιλά, παρόλο τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του. Η τιμή του είναι 3.099 δολάρια στις ΗΠΑ. Ένα στοιχείο που δεν έχουμε δει ξανά σε τέτοια συσκευή είναι το ειδικό χερούλι το οποίο βγαίνει από το μέρος του πληκτρολογίου και μπορεί να λειτουργήσει και ως στήριγμα, εκτός από στοιχείο που διευκολύνει την μεταφορά της συσκευής.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια