To Solu αλλάζει τη μορφή του PC - OlaDeka

To Solu αλλάζει τη μορφή του PC

Solu3

Το Solu είναι μία από τις πιο φρέσκες ιδέες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στον τομέα του προσωπικού υπολογιστή.

Το Solu έρχεται από μια ομάδα Φινλανδών, με πολύ μικρό μέγεθος, το οποίο έχει στο πάνω μέρος μία οθόνη αφής και μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από την οθόνη, ενώ εάν συνδεθεί με ένα monitor, η επιφάνεια αφής γίνεται ένα πεδίο αλληλεπίδρασης, αρκετά πιο ικανό από ένα touchpad.

solu

H ενσωματωμένη μπαταρία του Solu του δίνει αυτονομία έξι ωρών, ενώ η συνδεσμολογία του περιλαμβάνει καλώδιο HDMI για τη σύνδεση με την οθόνη και καλώδιο ρεύματος για περισσότερη ενέργεια.

Το λειτουργικό σύστημα του Solu είναι βασισμένο στο Android, αλλά αυτό είναι τόσο πολύ αλλαγμένο που δύσκολα θα το συνειδητοποιήσει κανείς. Το πάχος του Solu είναι 12 χιλιοστά και η πλευρά του τετραγώνου είναι 10 εκατοστά.

Σε μια συσκευή τόσο περιορισμένου μεγέθους, είναι λογικό ότι δεν περιμένει κανείς μεγάλες χωρητικότητες όσον αφορά στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, εκτός από τα διαθέσιμα 32 GB. To Solu βασίζεται στο cloud για να κάνετε όλες τις δουλειές σας.

solu in work

Ένα άλλο στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον για το Solu είναι το ότι ο χρήστης του πληρώνει ένα μηνιαίο πάγιο για να έχει πρόσβαση σε απεριόριστο λογισμικό που χρειάζεται, καθώς και για απεριόριστο cloud χώρο αποθήκευσης. Είναι ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία άντλησης κεφαλαίων μέσω Kickstarter, έναντι 349 ευρώ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria