To γιγάντιο Samsung Galaxy View tablet - OlaDeka

To γιγάντιο Samsung Galaxy View tablet

galaxyviewmain

H Samsung παρουσιάζει ένα tablet στο οποίο δεν έγινε οικονομία, καθώς το Galaxy View υπερηφανεύεται για την οθόνη διαγωνίου 18,4 ιντσών που διαθέτει!

Το Samsung Galaxy View είναι ιδανικό για την κατανάλωση οπτικοακουστικού περιεχομένου, καθώς η 18,4 ιντσών έχει ανάλυση Full HD. Είναι εφοδιασμένο με έναν οχταπύρηνο επεξεργαστή που είναι χρονισμένος στο 1,6 GHz, ενώ η μνήμη RAM φτάνει τα 2 GB.

Υπάρχουν δύο επιλογές για τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, η μία είναι στα 32 και η άλλη στα 64 GB. O χώρος αυτός μπορεί να επεκταθεί με την χρήση καρτών microSD.

samsung galaxy view

Υπάρχει στο μπροστινό μέρος μία κάμερα 2,1 Megapixel, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του αγγίζει τα 5700 mAh, γεγονός που σημαίνει ότι η Android 5.1 ταμπλέτα της Samsung είναι ικανή να προσφέρει συνεχόμενη θέαση ταινιών για 8 ώρες περίπου.

Δεν μπορεί κανείς να πει ότι το Samsung Galaxy View είναι μία συσκευή που θα έχετε μαζί σας διαρκώς, αφού εκτός από την μεγάλη διάσταση της οθόνης του, ζυγίζει 2.65 κιλά. Το tablet μπορεί να δεχτεί και κάρτες NanoSΙΜ για τη σύνδεση με το mobile Internet σε δίκτυα LTE.

Δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του Samsung Galaxy View, ενώ δεν ανακοινώθηκε και η τιμή στην οποία θα γίνει αυτό διαθέσιμο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria