Smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες από LG και Samsung - OlaDeka

Smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες από LG και Samsung

LG-5-inch-Plastic-OLED_1

H LG και η Samsung φέρεται πως είναι έτοιμες να παρουσιάσουν smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες μέσα στο 2016. 

Τόσο η LG όσο και η Samsung έχουν εμφανιστεί να πειραματίζονται με την ιδέα της επέκτασης της οθόνης των μελλοντικών τους smartphones, με διαφορετική φιλοσοφία και πειραματικές υλοποιήσεις η κάθε μια, αλλά με τον κοινό σκοπό να αυξήσουν το… real estate που έχει στη διάθεσή της η πληροφορία για την προβολή στις οθόνες μας.

SamsungFoldableDisplay

Νέες φήμες από την Κορέα μιλούν για έτοιμα πρωτότυπα από την πλευρά της LG και της Samsung, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε έτοιμες συσκευές να κάνουν την εμφάνισή τους σύντομα.

Ειδικά η Samsung φέρεται να έχει έτοιμο ένα σχετικό μοντέλο, στο οποίο προσθέτει τις τελευταίες πινελιές προκειμένου να έρθει στην αγορά ως τελικό προϊόν. Η LG έχει έτοιμη μία οθόνη με ικανότητα αναδίπλωσης και θέλει να την προσαρμόσει στο κατάλληλο πλαίσιο smartphone.

Σύμφωνα με το Android Headlines, υπάρχει η φήμη και για ένα iPhone με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2018. Μένει να δούμε ποιες από αυτές τις πληροφορίες θα αποδειχθούν αληθινές, κυρίως εάν θα δούμε από την Samsung ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη τον Ιανουάριο του 2016.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria